Türkeş ölümünün 17.yılında anıldı

Milliyetçi Hareket Partisi'nin merhum Eski Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in vefatının 17. yıl dönümü  nedeniyle MHP Muğla il Teşkilatı tarafından lokma dağıtıldı.Milliyetçi Hareket Partisi'nin merhum Eski Genel Başkanı...

Türkeş ölümünün 17.yılında anıldı

Milliyetçi Hareket Partisi'nin merhum Eski Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in vefatının 17. yıl dönümü  nedeniyle MHP Muğla il Teşkilatı tarafından lokma dağıtıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin merhum Eski Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in vefatının 17. yıl dönümü dolayısı nedeniyle MHP Muğla il Teşkilatı tarafından vatandaşlara lokma dağıtıldı.

Kurşunlu Camii önünde düzenlenen anma törenine Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Menteşe İlçe Başkanı Şevket Tokur, MHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice, il ve ilçe yönetimi katıldı.

MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz yaptığı açıklamada; “Merhum Başbuğumuz, milletimizin yürek sesi ve kalp atışıydı. O, Türk-İslam ülküsünü, ülkücülerle buluşturma ve bu ideali tüm Türk Dünyası’na ulaştırma noktasında verilen yılmaz bir mücadelenin adeta simgeleşmiş bir ismiydi” dedi.

Türk Milliyetçiliği’nin siyasal alana hem de donanımlı bir biçimde nüfuz edebilmesinin, merhum Türkeş’in en büyük arzusu olduğunu vurgulayan İl Başkanı Korkmaz; “Merhum Başbuğumuz bu uğurda büyük emek verdi, çok mücadele etti. Onun için önemli olan sadece tek bir huşu vardı, o da Türk Milleti ve Türk İslam Dünyası’nın birliği, kardeşliği ve beraberliğiydi. O, önce ülkem ve milletim diyen bir siyasi anlayışın sahibiydi. 80 yılık ömrünü bu uğurda harcayan merhum Başbuğumuz, vatan sevdalısı imanlı gençler yetiştirebilmek için çalıştı. Bize miras olarak da, işte bu ufku ve ülkeyi bıraktı. Bizler ve Milliyetçi Hareket’e gönül veren herkes, merhum başbuğumuzun hedefleri doğrultusunda büyük bir azim ve kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz. Bu duygularla merhum Başbuğumuzu rahmet, minnet ve şükranla bir kez daha anıyoruz. Kabri nur, ruhu şad olsun” diye konuştu.

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.