TÜRKAV’dan Şırnak Valisi’ne tepki

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Muğla Şubesi Başkanı Cemil Özmedir, Şirnak Valisi Hasan İpek’in “Öcalan’a teşekkür ediyorum” sözlerine tepki göstererek Vali İpek’i istifaya davet etti.Özdemir konu ile ilgili...

TÜRKAV’dan Şırnak Valisi’ne tepki

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Muğla Şubesi Başkanı Cemil Özmedir, Şirnak Valisi Hasan İpek’in “Öcalan’a teşekkür ediyorum” sözlerine tepki göstererek Vali İpek’i istifaya davet etti.

Özdemir konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında şu görüş ve düşüncelere yer verdi:

“Şırnak Valisi Hasan İpek’in “Başbakan ve Öcalan’a teşekkür ediyorum” sözlerini  şiddetle kınıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devletin Başbakanı ile hain terör örgütü elebaşının aynı cümle içinde kullanılmasının kabul edilir bir durum olmadığını, vatanımızın bütünlüğünü kasteden,ciğerlerimizin yanmasının sebebi,bunca şehitlerimizin,gazilerimizin sorumlusu bebek katilinin bu şekilde muhatap alınması ve şükran gösterisinde bulunulması yüreğimizi yakmış,şehitlerimizin kemiklerini sızlatmıştır.

Terör örgütünün ve elebaşının muhatap alınması ve onlara diyaloga girerek taviz verilmesinin çözüm değil çözülme getireceğini, her tavizin yeni tavizler doğurduğunu ve doğuracağının bir kez daha bilinmesini isteriz. Gelinen son noktada endişelerimizden haklı olduğumuz ortadadır.

Terör örgütü tarihinde hiç olmadığı kadar güçlenmiş, sadece kırsalda değil şehir merkezinde her alanda hakimiyetini  kurmuştur. Yolları keserek kepçelerle yolları kazmakta, haftalarca araç geçişini engellemekte,k imlik kontrolü yapmakta,asker,polis,kamu görevlisi ve vatandaşlarımızı dağa kaçırmakta araçları ateşe vermektedir.Koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile dalga geçmektedir.Güvenlik güçlerimizin eli kolu bağlanmış hainler serbest bırakılmıştır.

Temsil ettiği ilin asayişini, vatandaşın can güvenliğini, devletin otoritesini sağlamakla görevli Şırnak Valisi Türk Milletinden özür dileyerek yüce makamından derhal istifa etmelidir.”

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.