Türk Yıldızları nefes kesecek

Dünyanın değişik ülkelerinden 60 akrobasi pilotu, Fethiye'nin dünyaca ünlü Ölüdeniz beldesinde gökyüzünü şenlendirecek.Fethiye’nin Ölüdeniz Beldesi’nde 19-23 Ekim tarihleri arasında yapılacak 13. Hava Oyunları Festivali,...

Türk Yıldızları nefes kesecek

Dünyanın değişik ülkelerinden 60 akrobasi pilotu, Fethiye'nin dünyaca ünlü Ölüdeniz beldesinde gökyüzünü şenlendirecek.

Fethiye’nin Ölüdeniz Beldesi’nde 19-23 Ekim tarihleri arasında yapılacak 13. Hava Oyunları Festivali, Ölüdeniz’i şenlendirecek. Dünyanın en ünlü akrobatlarının karılacağı Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali’ne Türk Yıldızları da damgasını vuracak.

Ölüdeniz’de yapılacak Hava Oyunları Festivali’nin hazırlıkları devam ederken, Festival Komitesi, Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz yönetiminde toplanarak, hazırlıkları gözden geçirdi.

Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, 19-23 Ekim tarihleri arasında yapılacak Hava Oyunları Festivali’nde Türk Yıldızları’nın muhteşem bir gösteri yapacağını söyleyerek, “Festivalimize en büyük desteği ve sponsorluğu Muğla Valiliği MELSA Şirketimiz yapmaktadır. Festivalin hazırlıklarını bu toplantıda gözden geçirdik” dedi.

Festivalin ilk kurucusu ve eksi organizatörü olan Kadri Tuğlu da festival programı hakkında bilgi aktardı. Tuğlu; 19-23 Ekim tarihleri arasındaki festivalde 19 Ekim’de Türk Yıldızlarının Solo Türk Ekibi’nin prova yapacağını, 20 Ekim tarihinde ise gösterisini gerçekleştireceğini söyledi. Tuğlu, Türk Yıldızları Ekibi’nin, 21 Ekim Pazar günü saat 15.00’tede bir genel gösteri gerçekleştireceğini sözlerine eklerken herkesin erken saatten itibaren Ölüdeniz’de yerini almasını istedi.

Hava oyunları kapsamında 5 gün boyunca gün batımında Ali İsmet Öztürk’ün pervaneli uçak akrobat gösterileri izlenebilecek. Ayrıca,  Türk Hava Kurumu kancalı sıcak hava balonu açacak, para motor gösterisi gerçekleştirilecek, hafif havacılık gösterileri içindeki kuş ve yarasa adam akrobatları ile dünyanın en önemli 60 akrobatının bu gösterilerde nefesleri kesecek.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.