Türk Eğitim-Sen’den protesto

Üniversite Akademik personelinin 2014 yılı için alacağı 123 TL’lik zam Türk Eğitim-Sen Muğla Şubesi tarafından kampüs alanında protesto edildi.Türk Eğitim Sen Muğla Şubesi tarafından Üniversite akademik personelinin 2014...

Türk Eğitim-Sen’den protesto

Üniversite Akademik personelinin 2014 yılı için alacağı 123 TL’lik zam Türk Eğitim-Sen Muğla Şubesi tarafından kampüs alanında protesto edildi.

Türk Eğitim Sen Muğla Şubesi tarafından Üniversite akademik personelinin 2014 yılında alacakları 123 TL tutarında zammın az olduğu gerekçesiyle öğretim üyelerinin de de hazır bulunduğu açıklamada protesto edildi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi kampüs alanı içindeki tören alanında bir araya gelen Türk Eğitim Sen Muğla Şubesi üyeleri adına açıklamayı Şube Başkanı Mürsel Özata yaptı. Özata, “Üniversite çalışanları 2014 yılı boyunca alacakları 123 TL zamla nasıl geçinecekleri sorununa çözüm bulmak sorunda bırakılmıştır. Akademisyenlerimiz geçim kaygısı içinde bir dersten diğerine koşturmaktan proje hazırlamaya, bilimsel araştırma yapmaya, patent geliştirmeye zaman bulamamaktadır. Üstelik yapılan ödemelerin birçoğu emekli maaşına esas teşkil etmediği için, akademisyenlerimizi emeklilikte de zorlu bir mücadele beklemektedir” dedi.

Bu haber toplam 179 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.