Türk Eğitim-Sen’de Voleybol Turnuvası

Kamu Sen'e bağlı Türk Eğitim-Sen  yatağan Temsilciliği, 8. Geleneksel “voleybol turnuvası” hazırlıklarını başladı.Türk Eğitim-Sen Temsilciği Yönetim Kurulu adına bir açıklama yapan İlçe Başkanı  Ali Şerefli; ...

Türk Eğitim-Sen’de Voleybol Turnuvası

Kamu Sen'e bağlı Türk Eğitim-Sen  yatağan Temsilciliği, 8. Geleneksel “voleybol turnuvası” hazırlıklarını başladı.

Türk Eğitim-Sen Temsilciği Yönetim Kurulu adına bir açıklama yapan İlçe Başkanı  Ali Şerefli;  “İlçemizdeki okullardan oluşturulan  takımlarla voleybol turnuvası düzenledik. Bundan amacımız, öğretmenler  arası diyalogun, dostluğun kardeşliğin, sağlanması, hem de sosyal ve kültürel bir faaliyetin ortaya konmasıdır. Ayrıca bu sayede öğretmenlerimiz boş zamanlarını da spor yaparak değerlendirmiş olacaktır.

Bu yılki turnuvaya 6 takım katıldı. Katılan Takımlar: 1. TEK Mehmet Akif Ersoy İlkokulu,

  1. Anadolu Lisesi, 3. Fatih Ortaokulu, 4.23 Nisan Ulusal Egemenlik Ortaokulu, 5.Turgut Şehit Güngör Ortaokulu, 6.Zübeyde Hanım Anaokulu.

Turnuva  TEK Mehmet Akif Ersoy İlkokulu bünyesindeki kapalı Spor Salonunda yapılmaktadır. Final maçları Gençlik Hizmetleri il Spor Müdürlüğünce ilçemiz kazandırılan Kapalı Spor Salonunda yapılması planlanmaktadır’dedi.

“Yatağan’da sporu ve voleybolu seven sporseverleri maçlarımızı izlemek için bekliyoruz.”diyen Şerefli,   “Maçlarımızı Muğla’da ve Türkiye’de   Voleybol Federasyonunca hakemlik yapmış ve ilçemize temsilen çalışan Filiz Kın ve Safiye Dili, olmadıkları zamanda İlçemiz Beden Eğitimi öğretmenleri tarafından yönetilmektedir.

Turnuva sonunda ilk 3’e giren takımlarımıza madalya ve kupaları verilecektir. Turnuvamıza 2 yıldır Sponsor olan Özcan Çamur’a  (Özlem Özcan Unlu Sütlü)’ye katkılarından dolayı şimdiden teşekkür ederiz.” Şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.