“Turizmciler karamsar olmamalı”

Muğla Valisi Amir Çiçek, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Ukraynalı tur operatörü Travel Professional Group (TPG) çalışanları ve seyahat acenteleri ile Bodrum’da düzenlenen istişare toplantısına katıldı.Vali Çiçek...

“Turizmciler karamsar olmamalı”

Muğla Valisi Amir Çiçek, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Ukraynalı tur operatörü Travel Professional Group (TPG) çalışanları ve seyahat acenteleri ile Bodrum’da düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

Vali Çiçek burada yaptığı konuşmada, bu yıl Muğla’ya Ukrayna'dan 80 bine yakın turistin geldiğini söyleyerek, bu rakamın yılsonuna kadar 100 bine kadar ulaşmasını beklediklerini ifade etti. Çiçek; “Ukrayna gecesiyle ilgili bir toplantıdayız. Bizlere teşekkür belgeleri verildi. Çünkü Ukraynalı misafirlerimiz ilimizden memnun. 2017 yılında özellikle turizmin pazar alanlarını genişletmek istiyoruz." dedi.

Vali Çiçek, sadece Avrupa ülkelerine değil, Rusya, Ukrayna ve Uzak Doğu ülkelerine de açılmayı planladıklarını belirtti.

Vali Çiçek, şunları söyledi:"Turist için en önemli şey güvenliktir. Bu yıl güvenliğimizi bozan ve turistimizin İlimize gelmesini engelleyen herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı ve yaşanmaması için titizlikle tüm tedbirlerimizi aldık ve herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. İlimizde böyle güzel tesislerimizin olması ve insanlarımız kaliteli hizmet yaptığı sürece, 2017 yılını ve önümüzdeki yılları daha iyi geçireceğimize inanıyorum"

Vali Çiçek, turizmcilerden geleceğe karamsar bakmamaları gerektiğini belirterek, iyi ve kaliteli hizmetimizi daha iyiye, daha kaliteliye çıkartarak hizmet vermeleri gerektiğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 53 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.