Turistlerin 6 yıllık susuzluğu bitti

Alman turistlerin yoğun olduğu ve 6 yıldır su sıkıntısı çeken Sahilceylan Mahallesi’ne 500 metrelik içme suyu hattı çeken MUSKİ ekipleri, bölgenin su sorununu ortadan kaldırdı.Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon...

Turistlerin 6 yıllık susuzluğu bitti

Alman turistlerin yoğun olduğu ve 6 yıldır su sıkıntısı çeken Sahilceylan Mahallesi’ne 500 metrelik içme suyu hattı çeken MUSKİ ekipleri, bölgenin su sorununu ortadan kaldırdı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Seydikemer Belediyesi’ne bağlı Sahilceylan Mahallesi’ndeki turistleri suyuna kavuşturdu.

Ekipler, 6 yıldır suyu olmayan Sahilceylan Mahallesi’ndeki 48 apart ve 20 villanın su ihtiyacını gidermek için yoğun mesai harcadı.

Seydikemer Bölgesi’nde çalışmalarını sürdüren 6. Bölge Şube Müdürlüğü ekipleri, Sahilceylan Mahallesi’ndeki turist evleri için bölgeye pompa yardımıyla 500 metre içme suyu şebeke hattı çekerek su getirdi.

Sahilceylan’ın turizm açısından çok tercih edilen mahallelerden bir tanesi olduğunu belirten MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, “Bölge doğayla iç içe, sakin ve ormanlık alan içerisinde olduğu için turistler tarafından çok tercih ediliyor. Dağlık ve engebeli olduğu için mahallemize hiç su verilememiş. Susuzluk nedeniyle de turistlerimiz burada yeterince kalmıyorlardı. Ekiplerimiz pompa yardımıyla bölgeye 500 metrelik içme suyu hattı döşedi. Bölgenin su sorunun bu şekilde çözdük. Hiçbir bölgemizin su sorunu kalmayana kadar çalışmalarımız aralıksız sürecek” dedi.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.