Turistler Mehteran’la karşılandı

Bodrum ilçesinde kapılarını açan Sultans Club açılışta getirdiği Mehter takımı ile yerli ve yabancı turistleri karşıladı.Bodrum Gümbet Barlar sokağında bulunan Sultans club açılışında mehter takımı getirerek görsel...

Turistler Mehteran’la karşılandı

Bodrum ilçesinde kapılarını açan Sultans Club açılışta getirdiği Mehter takımı ile yerli ve yabancı turistleri karşıladı.

Bodrum Gümbet Barlar sokağında bulunan Sultans club açılışında mehter takımı getirerek görsel şov yaptı. Müşterilerini club içerisine alırken mehter takımı ise mehter marşı turistleri karşıladı. Yabancı turistlerin mehter takımına ilgisi ise yoğun oldu. Alışılmışın dışında bir açılış yapan club sahibi Adem Atalar biz gençlerimize geçmişide hatırlatmak istedik. Güzel bir açılış oldu. zaten öncesinde de club çalışanları ile birlikte uyuşturucuya hayır kanpanyası başlatmıştık”dedi.

Gece clubünün açılışında bir birinden ilginç dans gösterileri gerçekleşirken turistler ise yerinde durmadı. Yerli ve yabancı turistler sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

Clubün açılışndan önce eğlence mekanın da pankartlar asarak ‘Bonzai ye hayır yaşasın müzik’ kampanyası başlatmıştı. Sosyal projelerde de yer alan Club yetkilileri yaptıkları kampanya ile Bodrum’da da tam not almış oldu

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.