Turistler marş söyleyerek geldiler

Marmaris ilçesi Söğüt köyüne gelen Pakistanlı turistler köye marş söyleyerek girmeye çalışınca karşılarında jandarmayı buldular. Yapılan incelemelerde turistlerin tatil için geldikleri anlaşıldı.Marmaris ilçesine bağlı...

Turistler marş söyleyerek geldiler

Marmaris ilçesi Söğüt köyüne gelen Pakistanlı turistler köye marş söyleyerek girmeye çalışınca karşılarında jandarmayı buldular. Yapılan incelemelerde turistlerin tatil için geldikleri anlaşıldı.

Marmaris ilçesine bağlı Söğüt köyüne tatile gelen Pakistanlı turistler yerel kıyafetleri ile marş söyleyerek yürüyünce panik olan köylüler jandarmaya haber verdi. Jandarma ekipleri grubun köye tatil için geldiğini belirlerken, Pakistanlılar tatillerine kaldığı yerden devam etti.

İngiltere’de yaşayan 35 Pakistan uyruklu turist, tatil için Marmaris’e bağlı Söğüt köyüne gelerek bir pansiyona yerleşti. Pakistanlı turistler, yerel kıyafetlerini giyerek köyde gezintiye çıktı. Sokak aralarında marş söyleyerek ilerlemeye başlayan grubu gören köylüler, Arapların köyü bastığını düşünerek panikleyip korkuyla jandarmaya haber verdi. İhbar üzerine köye gelen Bozburun Jandarma Karakolu ekipleri, köyde gezen turist kafilesini durdurdu. Karşısında jandarmayı gören turistler ne olduğunu anlamaya çalışırken, evrakları incelenen Pakistanlı grubun köye tatil için geldiği anlaşıldı. Grup gezisine kaldığı yerden devam etti.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.