TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı

Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yapılan ve TÜBİTAK tarafından desteklenen Bilim Fuarları’nın toplu açılışı Menteşe Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde gerçekleştirildi. Geleceğin bilim adamı adayı öğrenciler...

TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı

Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yapılan ve TÜBİTAK tarafından desteklenen Bilim Fuarları’nın toplu açılışı Menteşe Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde gerçekleştirildi. Geleceğin bilim adamı adayı öğrenciler ve onlara rehberlik eden öğretmenler çok sayıda proje ile fuara katıldı.

TÜBİTAK Bilim Fuarlarına Menteşe Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Nazmi Zehra İyibilir Ortaokulu, 75. Yıl Ortaokulu, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Bayır Ortaokulu, 75. Yıl Fen Lisesi ve Anadolu Öğretmen Liseleri yaptıkları projelerle katıldılar. Çok sayıda ziyaretçinin katıldığı açılış, büyük ilgi gördü.

Bilim Fuarlarının açılışına Vali Yardımcısı Faruk Necmi Kurt, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Milli Eğitim Müdür Vekili Ramazan Sarıhan, Milli Eğitim Şube Müdürleri, ilgili okul müdürleri, AR-GE Ekibi ve diğer protokol üyeleri katıldı.

Bu haber toplam 118 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.