TSE’den Fethiye Belediyesi’ne teşekkür

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Fethiye Belediyesi ile şimdiye kadar gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı Ege Bölge Koordinatörü Mustafa Karaman aracılığı ile teşekkür plaketi takdim etti. TSE olarak Fethiye Belediyesi’yle...

TSE’den Fethiye Belediyesi’ne teşekkür

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Fethiye Belediyesi ile şimdiye kadar gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı Ege Bölge Koordinatörü Mustafa Karaman aracılığı ile teşekkür plaketi takdim etti. TSE olarak Fethiye Belediyesi’yle ortak çalışmalar düzenlediklerini ifade eden Karaman, TSE olarak ilçedeki her gelişmeyi de takip ettiklerini söyledi.

Fethiye Belediyesi’yle geçtiğimiz yıl yapılan protokol ile ilçe genelindeki asansörler TSE tarafından kontrol ediliyordu.  Bu kapsamda ilçemizde sürekli çalışmalarını sürdüren TSE, Fethiye Belediyesi’ne duyarlı çalışmalarından dolayı plaket takdim etti. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın şehir dışı programı dolayısıyla makamını vekaleten yürüten Meclis üyesi Besir Pehlivan’a yapılan ziyarette, TSE Ege Bölge Koordinatörü Mustafa Karaman açıklamalarda bulundu.

“Fethiye’deki değişimi takdir ediyoruz”

Fethiye’yi iyi bir şekilde takip ettiklerini ifade eden Karaman, “TSE biliyorsunuz bir kalite kuruluşudur. TSE artık aynı zamanda bir muayene kuruluşudur. Asansörlerinde denetimini yapıyoruz. İlçe sınırımızda bulunan tüm asansörlerin kontrollerini şuanda TSE yapmaktadır. Bundan dolayı Sayın Başkanımıza ziyarette bulunduk. TSE Başkanımız Hulusi Şentürk adına plaket takdim ediyoruz. Hem yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Hem de Fethiye Belediyesi’ne yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ettik. Fethiye ile ilgili değişim ve gelişimleri çok yakından takip ediyoruz. Fethiye’deki bu değişimi de takdir ediyoruz” dedi. Başkan Vekili Besir Pehlivan ise, TSE yöneticilerine ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.