Tribünde evlenme teklifi etti

14 Şubat Sevgililer Gününde, Muğlaspor-Sarayköyspor maçını kız arkadaşı ile birlikte izleyen Muğlaspor taraftarı Cihangir Tekinoğlu, açtığı pankartla alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde evlenme teklifi yaptı.Bölgesel...

Tribünde evlenme teklifi etti

14 Şubat Sevgililer Gününde, Muğlaspor-Sarayköyspor maçını kız arkadaşı ile birlikte izleyen Muğlaspor taraftarı Cihangir Tekinoğlu, açtığı pankartla alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde evlenme teklifi yaptı.

Bölgesel amatör lig maçı Muğlaspor-Denizli Sarayköyspor maçında 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle sevgilisine pankart açarak evlenme teklifi eden Muğlaspor 48 Gençlik Taraftar Derneği üyesi Cihangir Tekinoğlu tüm stadın desteğini aldı.

Maçın ilk yarısı oynanırken 48 Gençlik Taraftarlar Derneği tribününde sevgilisi Şükran Özserezlioğlu ile birlikte maçı izlerken 48 Gençlik taraftarları tarafından genç çiftin önünde pankart açıldı. Genç çiftin fotoğraflarının yer aldığı pankartta ‘Benimle Evlenir misin” yazısı açıldı. Şükran Özserezlioğlu açılan pankart karşısında şaşkınlığını gizleyemezken, teklifi kabul etti. Maçta pankart açarak sevgilisine evlenme teklifinde bulunan Cihangir Tekinoğlu, “Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü. Hem maç gününe, hem de sevgililer gününe denk geldi. Muğlaspor bizim zaten aşkımız. İki aşkı bir arada yaşayıp anlamlı bir şey olmasını istedim. Hem de ileride çocuklarımıza anlatacağımız güzel bir hikâyemiz olmasını istedim” dedi.

Şükran Özserezlioğlu ise teklifin kendisi için sürpriz olduğunu belirterek, “Maç ortasında evlenme teklifi aldım. Çok mutluyum” dedi.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.