Tokat’a destek ve moral ziyareti

Milas Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a destek ve moral ziyaretinde bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Suat Özcan beraberinde İlçe Yönetim kurulu üyeleri,Gençlik Kolları...

Tokat’a destek ve moral ziyareti

Milas Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a destek ve moral ziyaretinde bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Suat Özcan beraberinde İlçe Yönetim kurulu üyeleri,Gençlik Kolları ve Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri ile Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret ederek yanındayız ve arkandayız dediler.

Ziyaret amaçlarınızın Moral ve destek vermek olduğunu söyleyen Suat Özcan ;“Yerel yöneticilerimiz yeterli bütçenin verilmemesi ve  çalışma koşullarının olumsuz olması gibi  zor durumlarda  hizmet vermeye çalışıyorlar. Belediye başkanlarımızın bu anlamda  desteğe ihtiyacı olduklarını düşünüyorum.Bu anlamda Muhammet başkanımın da morale ve desteğe ihtiyacı var.Yapılan  bu hizmetler  bir vatandaşımızın teşekkürü ile yada yapılan bir projeye duyulan memnuniyetle moralle yürütülen işler. Maddi karşılığı değil moral ve destek karşılığı olarak yapılan işler.Biz ilçe yönetimi,gençlik kolları,kadın kolları olarak sembolik  şekilde destek olma,yanında olma sahip çıkma düşüncesiyle bu ziyareti gerçekleştirdik.Biz Belediye başkanımızın sosyal demokrat ilkeler doğrultusunda insancıl , çevreye saygı gösteren bir anlayışla hizmet ettiğini,  uzuca yıllardan beri yapılamayanları gerçekleştirdiğini, önümüzdeki süreçte de daha çok şeyleri milas halkının hizmetlerine sunacağını biliyoruz. Bu nedenle de şimdiden ona  içten ve yürekten teşekkür ediyoruz. Görevinin başında  çok güzel işlere imza atacağını düşünerek Kendisine CHP ilçe yönetimi olarak yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz”dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tokat;“Bu ziyaretinize teşekkür ediyorum.,benim için çok anlamlı.Şunu bilmemiz gerekiyor gerçekten korkmadan , çekinmeden insanlığa,topluma dünyaya dair bütün iyi niyetli ve samimi düşüncelerimizin ve mücadelemizin her zaman yürümesi için var gücümüzle beraber çalışmak zorundayız.”şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.