Tipioğlu, Muğlaspor’u ziyaret etti

Muğla İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, göreve yeni seçilen Muğlaspor Yönetim Kurulunu ziyaret etti. Tipioğlu, yönetim ve futbolculara başarılar dilerken Muğlaspor’un başarısı için üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini...

Tipioğlu, Muğlaspor’u ziyaret etti

Muğla İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, göreve yeni seçilen Muğlaspor Yönetim Kurulunu ziyaret etti. Tipioğlu, yönetim ve futbolculara başarılar dilerken Muğlaspor’un başarısı için üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini söyledi.

Muğla Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, kurum ziyaretleri kapsamında yeni göreve seçilen Muğlaspor yönetimini ziyaret etti. Tipioğlu’nu Kulüp Başkanı Rüştü Gürsoy ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Ziyaret hakkında bilgi veren Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, “Muğlaspor Muğla’nın adını taşıyan bir kulüp. Hem yeni yönetim kurulunu tebrik etmek, hem de yeni sezon öncesi Muğlaspor kulübümüze başarılar dilemek istedim. Yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızın görevlerinde başarılı olması için üzerimize düşen görev neyse yapmaya hazırız” dedi.

Muğlaspor Kulüp Başkanı Rüştü Gürsoy, Muğla Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu’nun ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirterek, “Sayın Müdürümüz de, biz de göreve yeni geldik. Bu ziyaret Emniyet teşkilatımızın bize olan desteğinin bir göstergesidir. Ziyaretleri için Sayın Müdürümüze teşekkür ederiz” dedi.

Ziyarette Muğlaspor Kulüp Başkanı Rüştü Gürsoy Emniyet Müdürü Tipioğlu’na Muğlaspor atkısı taktı.

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.