THK yönetimi Vali Çiçek’i ziyaret etti

Türk Hava Kurumu Muğla Yöneticileri Muğla Valisi Amir Çiçek’e nezaket ziyaretinde bulundu.Muğla coğrafyası ve insanları ile arasında farklı bir sinerji oluştuğunu dile getiren Vali Çiçek: “Sevgi ve anlayışla hep birlikte...

THK yönetimi Vali Çiçek’i ziyaret etti

Türk Hava Kurumu Muğla Yöneticileri Muğla Valisi Amir Çiçek’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Muğla coğrafyası ve insanları ile arasında farklı bir sinerji oluştuğunu dile getiren Vali Çiçek: “Sevgi ve anlayışla hep birlikte farklı düşüncelerimiz, pozisyonlarımız, görevlerimiz olsa da amacımız Muğla’da yaşayan vatandaşlarımızın mutluluğu ve huzurudur. Hizmet anlayışımız Muğla’yı rahatça yaşanabilen daha güzel bir yer haline getirebilmektir. Muğla’daki her kesimle Muğla’nın gelişimine katkı sağlamalıyız. Güneş, deniz, kıyı, tarım, enerji, maden her şey var Muğla’da. Önemli olan bu kaynaklarla Muğla’nın ve Türkiye’nin ekonomisine katma değeri nedir? Bunu düşünmeliyiz.” dedi.

1882’de Sivas’ta valilik yapan Halil Rifat Paşa’nın dediği gibi gidemediğin yer senin değildir düsturuyla hareket ettiğini söyleyen Vali Çiçek: “Bulunduğumuz coğrafyanın en ücra köşesine kadar gidip her vatandaşımıza hizmet yapmalıyız. Geldiğim günden beri Muğla coğrafyasını yakından tanımaya çalışıyorum. Devletin hizmetine aracıysak eğer her türlü hizmeti sorumluluğumuz altında olan her vatandaşımıza götürmeliyiz.” ifadelerini kullandı.

Türk Hava Kurumu’nun ihtiyaca binaen kurulan ve her gün daha iyiye giden bir kurum olduğunu belirten Vali Çiçek gereken bilincin yaratılıp vatandaşlarımızın Türk Hava Kurumu’na destek olmalarının sağlanması gerektiğini söyledi.

Muğla’nın en eski kurumunun Türk Hava Kurumu olduğunu söyleyen Türk Hava Kurumu Muğla Şube Başkanı ve Ünal Türkeş Türk Hava Kurumu ve çalışmaları hakkında Vali Çiçek’e bilgi verdi.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.