Teşkilattan Saatcı’ya tam destek

Yeni atanan Cengiz Çay başkanlığındaki MHP Fethiye İlçe Yönetimi Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı ziyaret ederek kendisine tam destek olduklarını bildirdiler.Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Cengiz Çay ile birlikte...

Teşkilattan Saatcı’ya tam destek

Yeni atanan Cengiz Çay başkanlığındaki MHP Fethiye İlçe Yönetimi Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı ziyaret ederek kendisine tam destek olduklarını bildirdiler.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Cengiz Çay ile birlikte eksiksiz tüm ilçe yönetimi Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundu.  Başkan Saatcı’nın MHP’den aday gösterilmeyeceği ile ilgili iddialara MHP İlçe Başkanı Cengiz Çay kamuoyuna mesajlar verdi. Başkan Saatcı’nın her zaman Fethiye’ye hizmet yolunda parti tabanı ve ilçe yönetimi olarak arkasında olduklarını söyleyen Cengiz Çay, “Bu fotoğraf dedikodulara bir cevaptır” diyerek Saatcı’ya tam destek verdiklerini söyledi. Başkan Saatcı ise, “Biz kardeşiz. Etle tırnak gibiyiz.  Her türlü fitneye, dedikoduya fırsat vermeden 1999 yılından bu yana devam eden birlikteliğimiz yine omuz omuza sürecek” dedi.

MHP İlçe yönetimini Meclis salonu kapısında karşılayan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, tüm yönetimin elini sıkarak ‘hoş geldiniz’ dedi. MHP’nin yeni oluşan yönetim kurulu Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya yapılan ziyarete tam kadro katıldı.

Saatcı, “Omuz omuza mücadelemizi sürdüreceğiz”

Belediye Meclis salonunda gerçekleşen nezaket ziyaretinde gazetecilerin sorularını cevaplandıran Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “2014 ile 2015 yılları arasında yapılacak olan seçimlerde bu ilçe teşkilatı Milliyetçi Hareket Partisinin gücünü sandığa yansıtmasında vesile olacak. Aşağı yukarı dört aylık ilçe teşkilatımızın kapatılması gerçekten bir boşluk oluşturdu. Fakat kamuoyundan takip edebildiğimiz kadarıyla bu boşluğu çok kısa sürede doldurmak için yeni atanan yönetimimiz büyük bir gayret içerisinde. Birlik ve beraberlik içerisinde et ile tırnak gibi her türlü dedikoduya, her türlü fitneye en ufak fırsat vermeden omuz omuza mücadelemizi, 1999 yılından beri devam eden bu anlamdaki birlikteliğimizi inşallah devam ettireceğiz. Allah aramıza nifak sokmasın. Ben tekrar ziyaretten duyduğum memnuniyeti dile getiriyor, MHP’nin ilçe yönetim kurulunu belediyede görmekten dolayı hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Biz Saatcı’nın yanındayız”

Gazetecilerin ‘ Başkanım seçimler yaklaşıyor. Behçet Başkan ve Parti ile ilgili sıkıntılar var diye konuşuluyor. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?’ sorusuna yanıt veren MHP Fethiye İlçe Başkanı Cengiz Çay, “ Bunun cevabını hem Sayın Belediye Başkanımız hem de ben verdim. Tabi ki kamuoyunda toplum mühendisliği yapan adam  çok. Toplum mühendisleri bugün oynanacak olan Türkiye maçından sonra da devreye girecekler. Bana göre bu olay toplum mühendislerinin bir oyunuydu. Belki de bizim bilmediğimiz bir hesaptı. Bizim bu mana da hiçbir problemimiz yok. Eğer ilerleyen zamanda Allah korusun böyle bir sıkıntı olacak olursa da bunu zaten biz kendi aramızda görüşürüz. Genel Merkezimiz ile hallederiz. Ama kamuoyunun bundan mutlaka bilgisi olur” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 108 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.