Teknoloji Fakültesi’nden liselilere konferans

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Göktaş, 06 Aralık 2012 Perşembe günü Muğla Anadolu Öğretmen Lisesi 11. ve 12. sınıf öğrencilerine “Doğal Boyaların Ahşap Sektöründe Kullanılması”...

Teknoloji Fakültesi’nden liselilere konferans

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Göktaş, 06 Aralık 2012 Perşembe günü Muğla Anadolu Öğretmen Lisesi 11. ve 12. sınıf öğrencilerine “Doğal Boyaların Ahşap Sektöründe Kullanılması” konulu konferans verdi.

Üniversitede yapılan bilimsel çalışmaların günlük hayatta kullanımı ve doğal boya kullanımının ekolojik sisteme sağlayacağı faydalar hakkında bilgilendirilen öğrencilere konferansın sonunda Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Göktaş, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Ali Kasal ve Doç. Dr. Mehmet Çolak tarafından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve Teknoloji Fakültesine ilişkin bilgi verilerek, öğrencilerin soruları cevaplandı.

Öğrencilerin üniversite ve bilime bakışlarını olumlu yönde etkileyen ve öğrenciler tarafından memnuniyetle karşılanan etkinlik Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi için stratejik önem arz eden bilginin topluma aktarılmasına katkı sağlamış oldu.

Bu haber toplam 280 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.