TEK’de mezuniyet sevinci

Teknoloji ve Kültür Okulları 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Sonunda, 5. Dönem Mezuniyet Törenlerini coşkuyla kutladı.Teknoloji ve Kültür Okulları Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen mezuniyet töreni; ilk gün anasınıfı...

TEK’de mezuniyet sevinci

Teknoloji ve Kültür Okulları 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Sonunda, 5. Dönem Mezuniyet Törenlerini coşkuyla kutladı.

Teknoloji ve Kültür Okulları Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen mezuniyet töreni; ilk gün anasınıfı ve ilkokul, ikinci günü de ortaokul 8. Sınıflar ile anadolu Lisesi 12. Sınıflar olmak üzere, iki gün sürdü.

İlk gün gerçekleştirilen törende; Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, MUYABİR Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Yücel Gürsoy ve üyeleri, Hamle Gazetesi Sahibi Hayati Nizamoğlu da hazır bulundular.

İkinci günü düzenlenen törene ise Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Kaytan, MUYABİR Üyeleri Tevfik Oğuz, Uğur Çolakoğlu, Tamer Özsan, Ali Özden Yılmaz ile çok sayıda veli ve öğrenci katıldı.

Program, Teknoloji ve Kültür Okulları Genel Müdürü Celalettin Demirel’in Açılış konuşmasıyla başladı. Mezun olacak sınıfların mezuniyet seremonisi ve öğrencilerin mezuniyet belgelerinin verilmesi ile devam eden törende daha sonra, okul birincisi 12. Sınıf öğrencisi Deniz Kaçar’ın konuşması, okul yaş kütüğüne dönem plaketi çakılması, Bayrak ve Sancak devir teslim töreni ile sona erdi.

Daha sonra mezun olan öğrenciler mezuniyet sevinçlerini keplerini havaya fırlatarak, veliler, okul idarecileri ve öğretmenleri ile birlikte yaşadı.

Öte yandan Teknoloji Ve Kültür Okulları, 7 Haziranda Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi - 15 Temmuz Şehitleri (A) Salonunda yapacağı Yıl Sonu Gösterisi yapacak. Bu etkinliğe herkes davet edildi.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.