Tatbikata davet ettikleri basına görüntü ve fotoğraf çektirmediler

Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen deprem tatbikatına davet edilen basın mensuplarının görüntü ve fotoğraf alınmasına izin verilmedi. Olumsuz haber yapılmaması için sadece tatbikatı izlemeleri istenen gazetecilere daha...

Tatbikata davet ettikleri basına görüntü ve fotoğraf çektirmediler

Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen deprem tatbikatına davet edilen basın mensuplarının görüntü ve fotoğraf alınmasına izin verilmedi. Olumsuz haber yapılmaması için sadece tatbikatı izlemeleri istenen gazetecilere daha sonra görüntü ve fotoğraf servis edileceği belirtildi.

Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri'nin (UMKE) Marmaris'te bir otelde düzenlediği deprem tatbikatında davet edilen basın mensuplarının görüntü ve fotoğraf almasına izin verilmedi. Gerekçe olarak da daha önce Milas-Bodrum Havalimanı'nda yapılan tatbikatta ambulansın çamura batması ve bu olayın haber yapılması gösterildi.

Marmaris'te Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) tarafından Marmaris'teki bir otelde deprem tatbikatı planlandı. Yapılacak olan tatbikata Marmaris'teki yerel ve ulusal medya çalışanları da davet edildi. Tatbikat alanına giden gazetecilere UMKE ekibinden bir görevli, görüntü ve fotoğraf alınmasının yasak olduğunu 4 Aralık tarihinde Bodrum-Milas Havalimanı'nda yapılan tatbikatta çamura batan ambulans nedeniyle basında olumsuz haberler çıktığını söyledi. Tatbikat alanında görüntü alınmayacağını öğrenen gazeteciler alandan ayrıldı.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.