Taşınacağı evin ilk misafiri araç oldu

Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir evin kapısına kadar dayanan araç evin kiracısı ve içerde çalışan işçilere korku dolu anlar yaşattı.Kaza, Gümbet Mahallesi Gara Hasan Caddesinde meydana geldi. Ehliyetsiz ve...

Taşınacağı evin ilk misafiri araç oldu

Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir evin kapısına kadar dayanan araç evin kiracısı ve içerde çalışan işçilere korku dolu anlar yaşattı.

Kaza, Gümbet Mahallesi Gara Hasan Caddesinde meydana geldi. Ehliyetsiz ve sol bacağından yaralı Mert Akman hakimiyetindeki 48 UK 031 plakalı araç yokuş aşağı giden Ediz Dizdöven'in kullandığı 48 TV 769 plakalı otomobile yandan çarptı. Çarpma sonucu Dizdöven'in kullanıldığı otomobil hava yastığının açılmasıyla birlikte direksiyon hakimiyetini kaybederek 130 metre aşağıda bulunan bir evin bahçe duvarını aşarak evin kapısına dayandı. Bu esnada evin içinde işçilerle beraber yeni taşınacağı evin badana boyasını yapan Mehtap Çelik gürültünün ardından kapının önüne çıktı. Otomobili gören Çelik şoka uğradı. Çelik, davetsiz misafir diyerek “ilk misafirim bu araç oldu” dedi.

Vatandaşlar ise aracın süratle diğer araca çarptıktan sonra evin duvarına çarparak durduğu söylerken, kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.