Tarlada yanmış ceset bulundu

Yatağan ilçesi Mesken Mahallesinde vücudunun çeşitli yerleri  yanmış vaziyette bir erkek  ceset bulundu. Fransa’da inşaat işçisi olarak çalışan Ünal Şahin (49) adlı vatandaş tatil için geldiği memleketinde, tarlasında...

Tarlada yanmış ceset bulundu

Yatağan ilçesi Mesken Mahallesinde vücudunun çeşitli yerleri  yanmış vaziyette bir erkek  ceset bulundu. Fransa’da inşaat işçisi olarak çalışan Ünal Şahin (49) adlı vatandaş tatil için geldiği memleketinde, tarlasında yanmış vaziyette bulundu.

Mesken Mahallesi Kocakavak mevkisindeki bir tarlada yanmış bir ceset bulan vatandaşlar, durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine gelen Yatağan Jandarma Komutanlığı ekipleri, vücudunun büyük bir bölümü yanan şahsın, tarlanın sahibi Ünal Şahin’e  ait olduğunu tespit etti. Olay yerinde yapılan incelemede; Şahin’in tarlanın kuruyan otlarını topladıktan sonra yaktığı, alevlerin Şahin’in kıyafetine sıçraması nedeniyle Şahin’in vücudunun büyük bir bölümünün yandığını belirledi. İncelemelerin ardından Şahin’in cenazesi  otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, Şahin’in yanmadan önce kalp krizi geçirmiş olabileceğinden şüphelenildiği öğrenildi. Fransa’da inşaat işçisi olarak çalışan ve yaklaşık 2 ay önce tatil için memleketine geldiği öğrenilen Şahin’in ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor.

Bu haber toplam 322 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.