Tarımda desteklemeler açıklandı

Dalaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, 2012 yılı yem bitkileri desteklemelerinden faydalanacak olan bölge çiftçilerin listeleri askıya çıkardı.Dalaman Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ergün Akdeniz’in...

Tarımda desteklemeler açıklandı

Dalaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, 2012 yılı yem bitkileri desteklemelerinden faydalanacak olan bölge çiftçilerin listeleri askıya çıkardı.

Dalaman Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ergün Akdeniz’in askıya çıkarılan listeler hakkında yaptığı açıklamada, “Dalaman ilçemizde 2012 yem bitkileri desteklemelerinden faydalanacak üreticilerin listeleri müdürlüğümüz tarafından çıkarılarak Köy ve Mahalle Muhtarlıklarında askıya çıkardık. 2012 yılına ait yem bitkileri desteklemeleri ödemelerine ilişkin başvuruların daha önce alındığını, incelemeler sonucunda ödemeler için gerekli koşulları yerine getiren ve karşılayan hak sahipleri belirlenerek listelerin köy muhtarlıklarında 03-08 Aralık /2012 tarihleri arasında askıya çıkarıldı. İlçemizde 84 üreticimize 2 bin 598 dekar alan için toplam 137 bin 781 TL ödeme yapılacaktır. Askı listelerinde üreticilerin kimlik bilgileri ve arazi miktarlarını dikkatlice incelemelerini, bilgilerde yanlışlık olması durumunda Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğümüze başvurarak itirazlarını yapabileceklerdir. Askı icmaline yapılmayan itirazlardan doğan aksaklıklardan müracaat sahibi sorumludur” dedi.

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.