Taksicinin acı sonu

Marmaris İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında aşırı hız yapan bir otomobil park halindeki başka bir otomobile çarptı. çarpmanın hızıyla savrulan otomobil az ilerde müşteri bekleyen taksiciyi ezdi.Kaza önceki gün sabah...

Taksicinin acı sonu

Marmaris İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında aşırı hız yapan bir otomobil park halindeki başka bir otomobile çarptı. çarpmanın hızıyla savrulan otomobil az ilerde müşteri bekleyen taksiciyi ezdi.

Kaza önceki gün sabah 06.00 sıralarında meydana geldi. Alkol alan M.P, (25) Ketenci kavşağından Atatürk caddesine hareket halinde iken aşırı hız nedeniyle, cadde üzerinde park halinde bulunan bir otomobile çarptı. Çarpmanın hızıyla savrulan otomobil ,5 metre ilerdeki bekleme yerinde sandalyede oturan taksi şoförü Akın Noyın’a(49) çarptı. Talihsiz taksici bekleme yerindeki duvarla otomobil arasında ezilerek feci şekilde can verdi. Kazanın ardından olay yerine gelen savcı ve polis ekiplerinin işlemlerinin ardından Akın Noyın’ın cenazesi olay yerinden kaldırıldı.Taksi şoförünün ölümüne yol açan M.P ise gözaltına alındı. M.P, işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Durakta müşteri beklerken hayatını kaybeden Akın Noyın’ın sahurdan sonra durağa geldiği ve müşteri beklemeye başladığı öğrenildi. Noyın’ın Marmaris’te 20 yıldır taksicilik yaptığı ve durakta arkadaşları tarafından çok sevilen bir kişi olduğu belirtildi. Üç çocuk babası olan Akın Noyın’ın cenazesi ilkindi namazından sonra kılınan cenaze namazı sonrası memleketi Gökova’da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.