Tahliye hattı sorunu çözüldü

Ortaca Belediyesi Güzelyurt mahallesinde yıllardan beri devam eden yağmur suyu tahliye hattı sorununu çözüme kavuşturdu.Güzelyurt Mahallesi Ortakesik mevkii 1709. Sokak ve 1711. Sokak arasında bulunan ve mülkiyeti vatandaşlara ait...

Tahliye hattı sorunu çözüldü

Ortaca Belediyesi Güzelyurt mahallesinde yıllardan beri devam eden yağmur suyu tahliye hattı sorununu çözüme kavuşturdu.

Güzelyurt Mahallesi Ortakesik mevkii 1709. Sokak ve 1711. Sokak arasında bulunan ve mülkiyeti vatandaşlara ait olan arazide yapılacak çalışma için, arazi sahibinden muvafakat alınarak yağmur suyu tahliye hattı döşeme çalışmaları başladı.

Yıllardan beri vatandaşların mağduriyet yaşadığı sokaklardaki çalışmaları yerinde inceleyen Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir ‘’Güzelyurt Mahallesi Ortakesik mevkii 1709. ve 1711. sokaklarda vatandaşlardan gelen talepleri geçtiğimiz günlerde teknik ekiplerle yerinde inceleyerek vatandaş ile istişarede bulunduk. Vatandaşların yıllardan beri çözülemeyen yolların su altında kalması sorununu çözmek için girişimlerde bulunarak özel mülkiyet alanında bulunan araziden su tahliye kanalı geçirmek için bir vatandaşımızdan muvafakatname aldık. Muvakatnamenin alınması ve MUSKİ’den malzeme temininin yapılması ile Ortaca Belediye ekiplerimiz çalışmalarına başladı ve 1709. Sokak ve 1711. Sokakta bulunan vatandaşlarımızın yıllardan beri çözülemeyen sorununu en kısa sürede çözdü. Hizmet için çıktığımız bu yolda, çalışmalarımıza gece gündüz demeden devam ediyoruz ‘’ dedi.

 GÜZDE KASIM

Bu haber toplam 120 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.