Suudi İşadamları Muğla’da

Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu (ESİDEF) üyesi Muğla Sanayici ve İşadamları Derneği (MUSİD) Türkiye’nin önemli mermer ihraç ettiği ülkelerden olan Suudi Arabistan’dan işadamlarını Muğla da ağırladı....

Suudi İşadamları Muğla’da

Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu (ESİDEF) üyesi Muğla Sanayici ve İşadamları Derneği (MUSİD) Türkiye’nin önemli mermer ihraç ettiği ülkelerden olan Suudi Arabistan’dan işadamlarını Muğla da ağırladı. Bir günlük ziyaret kapsamında Muğla’ya gelen işadamları MUSİD üyesi mermer firmaları ile görüşmeler yaptı.

Gerçekleşen görüşmelerin Muğlalı İşadamları açısından önemli olduğunu ifade eden MUSİD Yönetim Kurulu Başkanı Sami Çoban ‘‘Muğla Sanayici ve İşadamları Derneği olarak üye işletmelerimizin ticaretlerini arttırmayı ve her platformda yeni fırsatlar sunmayı amaçlıyoruz. Bu doğrultuda hem yurt dışına heyetler götürüyor hem de ilimizde ağırladığımız misafirlere işletmelerimizi, üretim kapasitelerimizi ve iş hacimlerimizi yerinde gösterme fırsatını yakalıyoruz. Bu bağlamda bugün burada ağırladığımız Suudi Arabistanlı mermer ithalatçısı firmalara üye işadamlarımızın iş yerlerinde ziyaretler yaptırdık. Hem ürün kalitemizi hem de ticari kültürümüzü gösterme fırsatı yakaladığımız bu program çerçevesinde çok olumlu görüşmeler gerçekleştirdik. Eminim ki bizden hem fiyat hem de ürün hakkında bilgiler alan bu firmalar olumlu dönüşler yapacaktır. Üretmeye ve her zaman ülkemize daha fazla katma değer sağlamak zorunda olduğumuzun bilinci ile, Muğla Sanayici ve İşadamları Derneği (MUSİD) olarak çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz.’’dedi.

Bir günlük ziyaret için Muğla’ya gelen mermer firmaları Muğla mermerinin çıktığı ocakları ve bunun yanında işlenen ürünlerin tesislerini görme imkanı yakaladı. Muğla’nın misafirperverliği ve sıcakkanlı ev sahipliği için memnuniyetini ifade eden FAYSAL EAST (Riyad)‘‘ Biz yıllardır mermer ithal eden bir firmayız. Bugün buraya da Muğla Mermerini yerinde görmek ve firmalardan bu konuda hem fiyat hem de ürün bilgisi almak için geldik. Görmüş olduğumuz manzara gerçekten çok etkileyici. Muğla’nın işadamları çok ilgili ve sadece ürün satmaktan ziyade ikili diyalogları da sıcak tutma amacında. Yapmış olduğumuz görüşmeler çok olumlu geçti. En kısa zamanda Muğla dan mermer ithalatına başlamayı düşünüyoruz. Bizi burada misafir eden ve bu organizasyonun hazırlanmasına vesile olan Muğla Sanayici ve İşadamları Derneği (MUSİD) başkanı ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

Gerçekleşen görüşmelerden sonra dernek binasında günün değerlendirmesini yapan heyet ülkelerine dönmek üzere Muğla’dan ayrıldı.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.