Süs Tavukları görücüye çıktı

Yatağan’da ilk defa düzenlenen süs tavuğu mezatı beklenenden büyük ilgi gördü. Muğla merkez menteşe diğer ilçelerden ve çevre illerden çok sayıda kişinin katıldığı mezatta 100 e yakın süs tavuğu türü görücüye çıktı....

Süs Tavukları görücüye çıktı

Yatağan’da ilk defa düzenlenen süs tavuğu mezatı beklenenden büyük ilgi gördü. Muğla merkez menteşe diğer ilçelerden ve çevre illerden çok sayıda kişinin katıldığı mezatta 100 e yakın süs tavuğu türü görücüye çıktı. Mezatta Ayrıca deve kuşu yavruları da gecenin ilgi odağı oldu.

Yatağan belediyesi Atatürk Parkında düzenlene mezata Ali Gülseven ve Abdulsamet Mavi öncülük etti. Bu konuda bilgi veren Ali Gülseven; ‘Yatağan’da ilk defa düzenlenen bahçe ve her çeşit süs tavuğu mezatı beklenenden büyük ilgi gördü. Muğla merkez menteşe diğer ilçelerden ve çevre illerden çok sayıda kişi geldi. Burada bazıları sadece izliyor, bazıları kendi tavuğunu satıyor başkasını alıyor. Ayrıca bir sosyal faaliyet olduğu gibi birbirimizi tanıyoruz. Benim önerim kooperatifleşerek bu işi hobi olarak yapmanın yanı sıra meslek olarak yapmaktır. Bunu geleneksel hala getireceğiz. Ben katılan herkese çok teşekkür ediyorum’ dedi.

Bu haber toplam 171 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.