Suç makinesi uslanmıyor

Muğla’da jandarma ve polis bölgesinde son aylarda meydana gelen çok sayıda hırsızlık olayının faili olduğu tahmin edilen N.E. (27) isimli zanlı jandarmanın sıkı takibi sonrası yakalandı. N.E.’nin hırsızlık suçu nedeniyle...

Suç makinesi uslanmıyor

Muğla’da jandarma ve polis bölgesinde son aylarda meydana gelen çok sayıda hırsızlık olayının faili olduğu tahmin edilen N.E. (27) isimli zanlı jandarmanın sıkı takibi sonrası yakalandı. N.E.’nin hırsızlık suçu nedeniyle 3 yıl 2 aylık hapis cezasını 1,5 ay önce tamamladığı ve 39 ayrı sabıkasının bulunduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Muğla’da jandarma ve polis bölgesinde son bir ay içinde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili olarak polis ve jandarma hırsızlık zanlısı veya zanlılarının peşine düştü. Her iki bölgede de meydana gelen hırsızlık olaylarının faili ile ilgili görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda jandarma ve polis sivil ekiplerini görevlendirdi. Jandarma tarafından görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda özellikle geceleri merkeze bağlı köylerde çalışma başlatıldı. Son olarak Ortaköy’de bir evden hırsızlık olayını gerçekleştiren N.E., evden çaldığı saati tamirat yaptırmak amacıyla gittiği saatçıda, işyeri sahibinin jandarmaya bilgi vermesi üzerine sivil jandarma ekipleri N.E.’yi kıskıvrak yakaladı.

Yakalanan N.E.’nin üzerinde, Bin 50 TL para ve yine yaklaşık Bin TL değerinde saat ele geçirildi. Zanlının yapılan GBT sorgulamasında Türkiye’nin 7 bölgesinde hırsızlık nedeniyle sabıkasının bulunduğu ortaya çıktı. Jandarma N.E. tarafından ev ve işyerlerinden çalınan bilgisayar, cep telefonu, televizyon ve buna benzer elektronik eşyaların saklandığı mekanı arıyor.

Yakalanan N.E. isimli zanlı Jandarma tarafından yapılan sorgusunun ardından Muğla Adliyesine sevk edildi. N.E.’nin daha önce de hırsızlık nedeniyle sabıkasının bulunması nedeniyle yargı paketinden yararlanarak hapisten çıkması nedeniyle tutuklanması halinde eski cezalarını da hapiste çekeceği öğrenildi.

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.