STRATONİKEİA VE LAGİNA,  İLGİ ÇEKMEYE DEVAM EDİYOR

Muğla’nın Yatağan ilçesindeki Stratonikeia Antik Kenti ve Lagina Kutsal Alanı, HaberTürk kanalında yayınlanan “Geçmişin İzinde” adlı programın belgesel çekimlerine konu oluyor.MUSTAFA AKTAŞYatağan ilçesindeki Stratonikeia...

STRATONİKEİA VE LAGİNA,  İLGİ ÇEKMEYE DEVAM EDİYOR

Muğla’nın Yatağan ilçesindeki Stratonikeia Antik Kenti ve Lagina Kutsal Alanı, HaberTürk kanalında yayınlanan “Geçmişin İzinde” adlı programın belgesel çekimlerine konu oluyor.

MUSTAFA AKTAŞ

Yatağan ilçesindeki Stratonikeia Antik Kenti ve Lagina Kutsal Alanı’na gelen HaberTürk kanalında yayınlanan “Geçmişin İzinde” adlı programın set ekibi, çekimlere başladı.

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve Kazı Başkanı Prof. Dr. Bilal Söğüt tarafından karşılanan set ekibi, çekimlere başladı. Nuray Karadeniz’in hazırlayıp sunduğu ve büyük beğeni toplayan “Geçmişin İzinde” programında önümüzdeki günlerde yayınlanacak bölümün çekimlerine başlayan ekip, her iki tarihi yere de hayran kaldıklarını belirtti.

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve Kazı Başkanı Prof. Dr. Bilal Söğüt, ilçenin iki önemli değeri olan Stratonikeia ve Lagina’nın tanıtılması için büyük önem taşıyan belgeselin çekilmesinden dolayı HaberTürk kanalına ve Nuray Karadeniz’e teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.