SPORDA GELİŞİM SEMİNERİ

Muğla Tenis kulübünün organize ettiği sporcu gelişim semineri Uluslar arası Gençlik Merkezi salonunda yapıldı. Seminere, Muğla Tenis Kulübü üyeleri ve sporcuları katıldı.Seminere konuşmacı olarak Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi...

SPORDA GELİŞİM SEMİNERİ

Muğla Tenis kulübünün organize ettiği sporcu gelişim semineri Uluslar arası Gençlik Merkezi salonunda yapıldı. Seminere, Muğla Tenis Kulübü üyeleri ve sporcuları katıldı.

Seminere konuşmacı olarak Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorları Beslenme Uzmanı Zerrin Günel, Çocuk ve Ergen Psikiyatri Dilek Güntepe, Ortopedi Doktoru Cem Kılınç katıldı. Seminerde sporculara beslenme, spor sakatlıkları ve spor psikolojisi hakkında bilgi verildi. Muğla Tenis Kulübü Başkanı Seyhan Heb, ilk defa düzenledikleri seminere tenis kulübü üyelerinin yanı sıra diğer spor branşlarından sporcuların katıldığını söyledi. Heb, “Sporcular açısından verimli bir seminer oldu. Sporda en önemli unsur beslenme, psikoloji ve sakatlıklardır. Bu üç unsur sporcuları etkileyen en büyük unsur. Semineri düzenlememizde bize destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ve İl Müdürü Serkan Öçalmaz'a teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.