Sporculardan Saatcı’ya ziyaret

Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı bölgesel lig finallerine dördüncü olarak ayrıldı. Belediyespor yönetim, antrenörler ve sporcular turnuva sonrası Başkan Saatcı’ya ziyaret gerçekleştirdiler.Misafirlerini Belediye’nin üst...

Sporculardan Saatcı’ya ziyaret

Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı bölgesel lig finallerine dördüncü olarak ayrıldı. Belediyespor yönetim, antrenörler ve sporcular turnuva sonrası Başkan Saatcı’ya ziyaret gerçekleştirdiler.

Misafirlerini Belediye’nin üst kısmında yer alan kafede ağırlayan Başkan Saatcı, “Hayal edemediğimiz şeyleri bize yaşattınız. Fethiye Belediyespor’un Anadolu Efes’i oynayıp yenmesi, onun arkasından Süper Lig tecrübesi olan İTÜ’yle vermiş olduğunuz mücadele gerçekten çok güzeldi. İlk dördü alırlarsa, bizim hayalimizde gerçekleşecek. Avrupa Şampiyonu bir basketbol takımının Türkiye’deki bir takımdan olması ülkemizde bu sporun hangi noktaya geldiğini de gösteriyor. Sizler bu anlamda Fethiye’nin gözbebeği oldunuz. Belediyespor son iki yıldır sporcularımız hep kulvarda başarıdan başarıya koştu. Bunları sağlayan yönetim, hocalarımız ve sporcularımızdır” diye konuştu.

Belediyespor Başkanı Mustafa Ferizcan ise, “Biz de isterdik buraya ikincilik kupasıyla gelmek ama dördüncü olmakta bu ilk yılda iyi bir başarıdır. Aynı zamanda Türk Basketbol kamuoyu tarafından da takdirle karşılandık. Belediyespor tüm takımlarına şimdiye kadar vermiş olduğu maddi ve manevi destekten dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 44 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.