Sporculardan Kaymakam Özkan’a ziyaret

Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan, güreşte Türkiye Birincisi ve Türkiye Beşincisi olan sporcuları makamında kabul etti.Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan, Türkiye Güreş Federasyonu tarafından 11-12 Nisan’da Zonguldak’ta düzenlenen...

Sporculardan Kaymakam Özkan’a ziyaret

Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan, güreşte Türkiye Birincisi ve Türkiye Beşincisi olan sporcuları makamında kabul etti.

Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan, Türkiye Güreş Federasyonu tarafından 11-12 Nisan’da Zonguldak’ta düzenlenen Yıldızlar Türkiye Güreş Şampiyonası'nda yıldız kızlar kategorisindeki müsabakalarda kendi kategorilerinde Türkiye birincisi olan Derya Kayar ve Türkiye Beşincisi olan Kader Kabakçı ile Yatağan İlçe Gençlik ve Spor Müdürvekili Kamuran Adalı ve Yatağanspor Güreş Antrenörü Ayhan Deniz’i makamında kabul etti.

25 ilden 167 sporcunun katıldığı şampiyonada dereceye giren güreşçileri tebrik edip başarılarının devamını dileyen  Kaymakam Özkan;“Ümit ediyorum ki bu gençlerimiz olimpiyat ve dünya şampiyonu da olacaklardır. Bunun için de her zaman için işi ciddiye almak ve çalışmak önemlidir. Kendinize sürekli bir hedef koyun ve bu hedefe ulaşmak içinde çok çalışın, bunları yaparsanız başarıya ulaşırsınız. Ben başarılarınızdan dolayı emeği geçenlere teşekkür ediyorum, sizleri ödüllendireceğim” dedi.

Yatağan İlçe Gençlik ve Spor Müdür vekili Kamuran Adalı ve Yatağanspor Güreş Antrenörü Ayhan Deniz yapılan ziyarette Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan’a yapılan çalışmalar ve sporcuların katılacağı turnuvalar hakkında bilgi verdiler.

Zonguldak’ta yapılan Yıldızlar Türkiye Güreş Şampiyonası'nda yıldız kızlar kategorisinde kendi sınıflarında birinci ve beşinci olan sporcular Uluslararası Zafer Turnuvası’na katılacaklar.

Halk Oyunları ekibini de kabul etti

Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan, güreşçilerin ardından  İzmir’in Bayraklı ilçesinde düzenlenen Halk Oyunları Bölge Yarışması’nda bölge birincisi olan ASFAD ekibini de kabul etti.

11-12 Nisan tarihlerinde İzmir Bayraklı ilçesinde yapılan Halk Oyunları Bölge Yarışması’nda bölge birincisi olan Ahi Sinan Folklor Araştırma Derneği (ASFAD) ekibi Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan’ı makamında ziyaret etti. ASFAD Başkanı Tarcan Oğuz ve Halk Oyunları  hocası  Selahi Gümüşer, Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan’a bölge birinciliği ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan; “ASFAD çalışmalarının karşılığını ilk önce Muğla’yı ardından da Ege Bölgesini temsil etmeye hak kazanmaları ile aldı. Halk oyunlarında başarılı ASFAD ekibini kutluyorum” şeklinde konuştu.

Kaymakam Özkan’a yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren ASFAD Başkanı Tarcan Oğuz, “Yoğun bir çalışma dönemi geçirerek ilk olarak Muğla’yı temsil etme, sonra da Ege Bölgemizi temsil etmeye hak kazandık. Antrenörlerimiz ve dansçılarımız yoğun bir hazırlanma döneminin ardından çalışmalarının mükâfatını aldılar. Önümüzdeki günlerde Erzurum’da yapılacak olan Türkiye Halk Oyunları yarışmasından da başarı ile dönmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.