Spor Tır’ı Muğla’ya geliyor

Sporda şiddetin önlenmesine duyarlılık oluşturmak için hayata geçirilen “Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun” projesi kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanı Suat Kılıç tarafından uğurlanan Spor TIR’ı 22-23...

Spor Tır’ı Muğla’ya geliyor

Sporda şiddetin önlenmesine duyarlılık oluşturmak için hayata geçirilen “Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun” projesi kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanı Suat Kılıç tarafından uğurlanan Spor TIR’ı 22-23 Mart 2013 tarihlerinde Muğla’da olacak.

Spor TIR’ı mobil müzesinde dünden bugüne spordan kareler, Olimpiyat madalyalı sporcularımızın görüntüleri ve eski kupalar sergileniyor. Spor Tırlarında ayrıca taşınabilir basketbol, futbol sahaları bulunuyor. Tüm sporseverler saat 10.00 ile 18.00 arasında Spor TIR’ını gezip spor yapabilecekler.

Spor TIR'ının Muğla’da olmasının Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı’nın Muğla'ya verdiği önemin büyük bir göstergesi olduğunu söyleyen Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, “Tüm Muğlalıları tüm spor severleri bu dev organizasyona bekliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 114 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.