Soylu’dan Kılıçdaroğlu’na ağır sözler

AK Parti’nin Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  Süleyman Soylu,  Yatağan İlçesinde  AK Parti  İlçe Başkanlığınca düzenlenen  Sahur  yemeğine katıldı. Soylu burada yaptığı konuşmada, ...

Soylu’dan Kılıçdaroğlu’na ağır sözler

AK Parti’nin Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  Süleyman Soylu,  Yatağan İlçesinde  AK Parti  İlçe Başkanlığınca düzenlenen  Sahur  yemeğine katıldı. Soylu burada yaptığı konuşmada,  10 Ağustos’ta yapılacak Cumhur Başkanlığı seçimlerinde  Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a oy isterken,  Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı için, ‘Kılıçdaroğlu diye bir Mahluk var, insanlıktan siyasetten nasibini almamış  katıldığın bütün seçimleri kaybedeceksin  hala konuşacaksın. Yok öyle yağma, yok öyle  yağma,  Allah’a yemin ediyorum ki bir daha sayın Başbakanımızın ailesi aleyhinde bir şey söylerse  onu sokağa çıkamaz hale getireceğiz’ şeklinde konuştu.

Yatağan İlçesinde  AK Parti  İlçe Başkanlığınca  GELİ Lokalinde düzenlenen sahur yemeği saat 00.01 de başladı. yemeğe AK Parti’nin Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  Süleyman Soylu, Muğla İl Başkanı  Nihat Öztürk, Merkez İlçe Başkanı  Erdoğan Ünal, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir,  Yatağan İlçe Başkanı Osman Koç, muhtarlar, Sivil Toplum kuruluşlarının temsilcileri ve  partiler katıldı.

Sahur yemeği sonrası   konuşan   Süleyman Soylu,  Şunları söyledi: “Ramazan günü oruçluyuz ama  Vatana  Millete hizmet  için çalışıyoruz. Cumhur Başkanımız  10 Ağustos’ta  ilk defa halk tarafından seçilecek.  Bu çok önemli.  Çünkü sayın Başbakanımız   Recep Tayyip Erdoğan,  bu tarihten sonra, Millete Devlete hizmetkar olacak.  Vesayete takılmadan yeni Türkiye anlayışı başlayacak.  Türkiye dönüşüme imza atacak.”

AK Parti İktidarıyla birlikte IMF ve Dünya Bankası’nın kapısında bekleme devrinin kapandığını   belirten Soylu; “Artık borç alan değil borç veren Ülke haline geldik.  Çatlasalar da patlasalar da bir çok sanayi ürününü kendimiz üretiyoruz.  Artık arabamızı da uçağımızı da yapacağız. Hedef yeni Türkiye’dir.  Bu nedenle  Ramazan da olsa 20 gün çalışıp sayın Başbakanımızın Çankaya’ya çıkması için oy isteyeceğiz. Yeni Türkiye’nin inşası için  2023 hedefi için Milletle kucaklaşın. Kılıçdaroğlu diye bir Mahluk var, insanlıktan siyasetten nasibini almamış  katıldığın bütün  seçimleri kaybedeceksin  hala konuşacaksın. Yok öyle yağma, yok öyle  yağma,  Allaha yemin ediyorum ki bir daha sayın Başbakanımızın ailesi  aleyhinde bir şey söylerse  onu sokağa çıkamaz  hale getireceğiz.” Dedi.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.