Soykan, ilçe teşkilatlarını ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Salih Soykan, seçim çalışmaları kapsamında partisinin il ve ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla Milletvekili Aday Adayı Av....

Soykan, ilçe teşkilatlarını ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Salih Soykan, seçim çalışmaları kapsamında partisinin il ve ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Salih Soykan, seçim çalışmaları kapsamında partisinin il ve ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Ziyareti sırasında ilçe başkanları ve  yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Soykan, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaretleri sırasında 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerin ülke için bir kurtuluş savaşı olduğunu ifade eden Soykan, Milliyetçi Hareket Partisi’ni iktidara taşımak için canla, başla çalışacaklarını söyledi.

İl genelindeki tüm ilçe teşkilatlarını nezaket ziyaretinde bulunan Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Salih Soykan; “İktidarın ülkemizi bölmeye, halkın refah ve huzurunu yok etmeye yönelik uygulamaları Türkiye’yi tıkanma noktasına getirmiştir. Özellikle Muğla’da yandaş atamalar, peşkeşler almış başını gitmiştir. Halkımızı bir torba kömüre muhtaç hale getirenler artık sonlarının geldiğini anlamışlar ve bu nedenle partimiz üstünde kirli oyunlar oynamaya başlamışlardır. Türkiye’nin ve Muğla’nın bu ekonomik ve siyasi çıkmazdan kurtulmasının tek reçetesi Milliyetçi Hareket Partisi iktidarı ve kadrolarıdır. Benim için sıralama ne olursa olsun amacım partim için çalışıp MHP’yi iktidara taşımaktır. Gece gündüz üzerimize düşen bir görev olursa teşkilatlarımızın sadece seçimlerde değil her zaman emrindeyiz” diye konuştu.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.