Son bütçe 21 milyon TL

Yerel Seçimler sonrası kapanacak olan İl Özel İdare’nin 2014 yılı 3 aylık bütçesi 21 milyon TL olarak bağlandı.Mart ayı sonunda yapılacak yerel seçimlerde Büyükşehir statüsüne kavuşacak Muğla’da İl Özel İdare Müdürlüğü’nün...

Son bütçe 21 milyon TL

Yerel Seçimler sonrası kapanacak olan İl Özel İdare’nin 2014 yılı 3 aylık bütçesi 21 milyon TL olarak bağlandı.

Mart ayı sonunda yapılacak yerel seçimlerde Büyükşehir statüsüne kavuşacak Muğla’da İl Özel İdare Müdürlüğü’nün üç aylık bütçesi belirlendi. Yerel seçimler sonrası kapanacak Muğla İl Özel İdare Müdürlüğü’nün üç aylık bütçesi yatırım değil, cari harcama bütçesi olduğu açıklandı.

İl Genel Meclisi tarafından son kez hazırlanan Muğla İl Özel İdare’nin üç aylık bütçesini İl Genel Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı M. Ali Avcı okudu. Avcı, bütçenin bir yatırım bütçesi değil, cari harcama bütçesi olduğunu belirtirken, “İl Özel İdare Müdürlüğü’nün bütçesini son kez hazırladık. Bu bütçe, Ocak, Şubat ve Mart aylarını kapsıyor. Üç aylık bütçemizde yatırım için bir bütçe ayarlaması yapılmadı. Mart ayından sonra bütçe ilk Büyükşehir Belediye Meclisinde yeniden oluşturulacak” dedi.

Muğla İl Özel İdare’nin 2014 yılı bütçesi üzerinde söz alan İl Genel Meclisinde grubu bulunan CHP, AK Parti ve MHP grup başkanvekilleri bütçenin sadece acil ihtiyaçlar kalemleri için hazırlandığını söylediler.

Bu haber toplam 54 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.