Smart Eczane eğitimi yapıldı

Smart (Akılcı) Eczane 2. etap eğitim olan "ASTIM / KOAH" uygulamalı eğitimi gerçekleştirildi.Uygulama iki ayrı grup halinde iki ayrı günde Muğla Hotel de gerçekleştirildi.Eğitmenler Ecz. Saim Korkmaz, Ecz. Turgay Duzcu, Ecz. Çağdaş...

Smart Eczane eğitimi yapıldı

Smart (Akılcı) Eczane 2. etap eğitim olan "ASTIM / KOAH" uygulamalı eğitimi gerçekleştirildi.

Uygulama iki ayrı grup halinde iki ayrı günde Muğla Hotel de gerçekleştirildi.

Eğitmenler Ecz. Saim Korkmaz, Ecz. Turgay Duzcu, Ecz. Çağdaş Savaş ve Ecz. Gizem Köşmen'in sunduğu eğitimlerde katılım sağlayan üyelere ASTIM / KOAH hastalıkları ve hastalıklarda kullanılan ilaç ve meteryaller hakkında bilgiler verilerek birebir uygulamalar gerçekleştirildi ve hazırlanmış hasta vakaları üzerinde gruplar halinde çalışmalar yapılarak çözüm önerileri sunuldu.

Uygulamaların ardından Smart (Akılcı) Eczane ASTIM / KOAH eğitimini tamamlayan üyere Türk Eczacıları Birliği tarafından hazırlanmış olan ve eğitimi tamamlayan üyelerin gerçek hastaların hastalıklarının durumlarıyla ilgili bilgilerin girileceği portal olan SMART ECZANE portalının tanıtımı ve kullanım aşamaları Ecz. Saim Korkmaz tarafından üyelere anlatıldı.

2 ayrı gün ve 2 ayrı grup halinde toplam 102 üyeyle gerçekleştirilen eğitim sonunda katılım sağlayan üyelere sertifikaları dağıtıldı.

Düzenlenen programda sertifika almış eczacılar ASTIM / KOAH hastalarının kullanmış oldukları ilaç ve metaryallerin hasta tarafından düzgün ve gerektiği gibi kullanımının sağlanması ve hastalarının düzenli periotlarda eczacı tarafından Smart Eczane portalına girişi yapılarak hastanın durumunun izlenmesi amaçlanıyor.

Bu haber toplam 213 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.