“Siyaset ön kesme sanatı değil, hizmet etme aracıdır”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Ülkü Ocakları ziyaretinde gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Gazeteciler Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Fethiye ziyaretinde, “Fethiye Belediyesi, büyükşehir ve tüm...

“Siyaset ön kesme sanatı değil, hizmet etme aracıdır”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Ülkü Ocakları ziyaretinde gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Gazeteciler Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Fethiye ziyaretinde, “Fethiye Belediyesi, büyükşehir ve tüm ilçeleri seçimlerde alacağız” sözünü Saatcı’ya sordular. Başkan Saatcı, “Tabi ki Fethiye’yi, Seydikemer’i, her hangi bir başka ilçeyi ya da Büyükşehri bir siyasi partinin istemesinden daha doğal bir şey yok. Ama önemli olan halkımızın yani oy kullanan seçmenimizin bu konuda ki teveccühünü sandığa nasıl yansıtacak? Önemli olanda budur” ifadelerini kullandı.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Bir kızı kırk kişi istermiş bir kişi alırmış. Tabi ki Fethiye’yi, Seydikemer’i, her hangi bir başka ilçeyi ya da Büyükşehri bir siyasi partinin istemesinden daha doğal bir şey yok. Ama önemli olan halkımızın yani oy kullanan seçmenimizin bu konuda ki teveccühünü sandığa nasıl yansıtacak? Önemli olan bu. Tabi ki, bizde 2009 yılında Devlet Su İşleri’nin T2 deresinin önünde o günkü aday,  ilçe başkanı ve Sayın Bakanın vermiş olduğu sözlerin takipçisi olacağız. Bu sözleri biz biliyoruz. Zamanı ve saati geldiği zaman o defterler açılır. Yapılanlara teşekkür edilir. Yapılmayanlarda neden yapılmadı diye sorulur. Ancak bizim sadece bildiğimiz bir şey vardır. Siyaset ön kesme sanatı değil hizmet etme aracıdır” dedi.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.