Sinemanın Sultanı, Menteşe’de nikah şahidi oldu

Türk Sinemasının Sultanı Türkan Şoray ziyarete geldiği Menteşe Belediye Başkanlığında nikah şahidi oldu. Sinema Sanatçısı Şoray, Haluk Erdin- Fatma Gökova çiftinin nikah töreninde genç çifte mutluluklar dileyerek evlilik...

Sinemanın Sultanı, Menteşe’de nikah şahidi oldu

Türk Sinemasının Sultanı Türkan Şoray ziyarete geldiği Menteşe Belediye Başkanlığında nikah şahidi oldu. Sinema Sanatçısı Şoray, Haluk Erdin- Fatma Gökova çiftinin nikah töreninde genç çifte mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını geline verdi.

Menteşe’nin Yeşilyurt Mahallesinde yakında çekimleri başlayacak olan sinema filmi için Menteşe’ye gelen Türk Sinemasının Sultanı Türkan Şoray, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Gümüş ile bir araya gelen Türkan Şoray, “ Menteşe harika bir yer. İnsanıyla, doğasıyla eşsiz bir ilçe. Burada olmaktan ve Yeşilyurt’ta film çekmekten dolayı ayrıca mutluyum ve heyecanlıyım” dedi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ise, “Sizlerin filmleri ile büyüdük. Siz gerçek anlamda Türk Sinemasının Sultanısınız. Bende sizin bir hayranınızım. Menteşe Belediyesi olarak çekimlerini yapacağınız sinema filmi için destek vermeye her zaman hazırız” dedi.

Ziyarette genç bir çiftin nikah kıymak için geldiği Belediye’de ise bir sürpriz yaşandı. Türkan Şoray’ı Belediyede gören Haluk Erdin, Fatma Gökova çifti, Şoray’ın nikah şahidi olmasını istediler. Genç çifti kırmayan Türkan Şoray, Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün kıydığı törende nikah şahidi oldu. Nikah töreninde genç çifte mutluluk dileyen Sinemanın Sultanı Türkan Şoray, evlilik cüzdanını ise geline verdi.

Ziyarette Türkan Şoray’ı kızı Yağmur Ünal’da yalnız bırakmazken, filmin yönetmenliğini Türkan Şoray’ın yapacağı öğrenildi. Filmde Yağmur Ünal’da rol alacak.

Bu haber toplam 306 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.