KÖTEKLİ’DE YİNE SİLAHLI OLAY! 1 KİŞİ ÖLDÜ

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Kötekli Mahallesi’nde bir eğlence mekânının önünde silahlı saldırı meydana geldi. Samet Demir isimli şahıs 3 farklı yerinden yaralandı. Demir, kaldırıldığı Eğitim ve Araştırma...

KÖTEKLİ’DE YİNE SİLAHLI OLAY! 1 KİŞİ ÖLDÜ

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Kötekli Mahallesi’nde bir eğlence mekânının önünde silahlı saldırı meydana geldi. Samet Demir isimli şahıs 3 farklı yerinden yaralandı. Demir, kaldırıldığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybederken, silahlı şahıs S.K olay yerinden kaçtı. Emniyet güçleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Sinem Karakaya

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Kötekli Mahallesi’nde 24 Kasım gecesi bir eğlence mekânının önünde silahlı saldırı meydana geldi. İddiaya göre, S.K isimli şahıs, Samet Demir isimli şahısı iki kere ayağından ve bir kere göğsünden silahla vurarak kayıplara karıştı.

YARALANAN KİŞİ KURTARILAMADI

Yaralanan Samet Demir, olayın ardından Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Demir, tüm müdahalelere rağmen sabaha karşı hayatını kaybetti.

POLİS KAÇAN ŞAHISI ARIYOR

Öte yandan Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin, Kötekli Mahallesi’nin giriş ve çıkışlarını kapattığı, kayıplara karışan S.K isimli şahısı aradığı öğrenildi.

ÖĞRENCİLER PANİK YAŞADI!

Öğrenci yerleşkesi olan Kötekli’de silahlı saldırı meydana gelmesi öğrencilere korku dolu anlar yaşattı. Twitter’da gündem olan olayda, öğrenciler korkularını şu tweetlerle dile getirdi:

“Kötekli’ye ilk geldiğimde aşırı güvenli hissediyordum. Şimdi kim vurduya gideceğiz diye eğlenmeye bile çıkamıyoruz. Millet beli boş gezmiyor. Her gün bir kovalamaca, polisten kaçalım. Teksas’a hoşgeldiniz.”

“Kötekli’ye giriş çıkışlar kapatılmış çünkü katil kaçmış. Şu an kapımı açıp dışarı çıkamam. Çünkü dışarıda eli silahlı katil dolaşıyor. Çok korkunç.”

KÖTEKLİ TEKSAS OLDU!

Korkularını sosyal medyadan dile getiren öğrenciler şu paylaşımlarda bulundu:

“Kötekli’de eskiden kimse kimseye dönüp bakmazdı bile. Şimdi ise sokak ortasında millet birbirini kurşunlayıp öldürüyor. Nasıl bir çağa denk geldik, çıldırıyorum cidden.”

“Adam geliyor Kötekli’nin ortasında çatır çatır sıkıyor. Teksas oldu Kötekli. Üniversite yerleşkesinde bu kadar silahlanma neden ve ne şekilde olabiliyor.”

Bu haber toplam 423 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.