SIK SIK KAZALAR İLE GÜNDEMDE !

Muğla'nın Menteşe İlçesi’ne bağlı Karamehmet Mahallesi'nde bulunan sık sık trafik kazalarıyla gündeme gelen Menteşe Evlerine giden kaygan yolda yine bir trafik kazası meydana geldi. 34 ZJ 1625 plakalı B.A yönetimindeki araç,...

SIK SIK KAZALAR İLE GÜNDEMDE !

Muğla'nın Menteşe İlçesi’ne bağlı Karamehmet Mahallesi'nde bulunan sık sık trafik kazalarıyla gündeme gelen Menteşe Evlerine giden kaygan yolda yine bir trafik kazası meydana geldi. 34 ZJ 1625 plakalı B.A yönetimindeki araç, kaygan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından kaldırıma çıkarak durabildi. Sürücü B.A’da herhangi bir yaralanma olmazken, araçta maddi hasar meydana geldi.

Mustafa YILDIRIM

Kaygan yolda meydana gelen tek taraflı kazada ölen yada yaralanan olmazken kazayı yapan sürücü B.A kaygan yoldan dolayı, yetkililere tepki gösterdi.

Akyol istikametine seyir ederken, viraja yaklaşmasından dolayı frene basan sürücü yolun kaygan olması ile kontrolü kaybedip kaldırıma çarparak durabildi.

Kış aylarında merkeze gitmek isteyen sürücüler  Akçaova yolunu kullandıklarını ifade ettiler.

Menteşe evler yolunda ilk kaza olmadığına dikkat çeken sürücü B. A şu sözleri söyledi.” Menteşe evlerinde ikamet etmekdeyim. Merkeze gelmek için bu yolu kullanmak zorundayım. Burada ilk kaza yapan ben değilim başka sürücü arkadaşlarda yolun kaygan olmasından dolayı kaza yaşadılar. Yetkililerden bu kaygan yol için çözüm bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 211 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.