Seydikemer’de Erdoğan heyecanı

10 Ağustos tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi nedeniyle Muğla'nın yeni ilçe Seydikemer’de büyük bir coşku yaşanıyor. Erdoğan’ın kent meydanına asılan bilboardları önünde Cumhurbaşkanlığı adaylığını...

Seydikemer’de Erdoğan heyecanı

10 Ağustos tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi nedeniyle Muğla'nın yeni ilçe Seydikemer’de büyük bir coşku yaşanıyor. Erdoğan’ın kent meydanına asılan bilboardları önünde Cumhurbaşkanlığı adaylığını değerlendiren vatandaşlar, Dünya Lideri diye nitelendirdikleri Erdoğan’ın adaylığının gecikmiş bir karar olduğunu söylediler. Büyükşehir yasası ile 60 bin nüfuslu bir ilçe olan Seydikemer’de Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adayı olması vatandaşları heyecanlandırdı. Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adayı olmasını Türkiye’de bildborlara taşıyan ilçeler arasında ilk sırayı alan Seydikemer’de vatandaşlar, kent meydanına asılan bilboardı beğendiklerini ifade ederken; pek çok vatandaş Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adayı olmasının gecikmiş bir karar olduğunu belirtti.

Dünya liderini ülkemizin başına geçireceğiz diyen işletmeci İsmet Camız’ın yanı sıra makine mühendisi Önder Demirci de başbakanın cumhurbaşkanı olmasını sadece Türkiye’de değil Balkanlar başta olmak üzere tüm İslam coğrafyasında beklendiğini söyledi. Yine Seydikemer sakinlerinden Osman Bakırcı isimli vatandaş da arkasında duran bilbordu göstererek “Bakın gördüğünüz gibi Erdoğan Seydikemer’e yakışmış, inşallah Türkiye’ye de yakışır. Bildiğiniz gibi herkes cumhurbaşkanı olamıyor; bilgili tecrübeli ve lider vasıfları olmalı. Erdoğan’ın cumhurbaşkanı olması gecikmiş bir karar” şeklinde görüş belirtti.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.