Şevval Sam Bodrum’u coşturdu

Bodrum ilçesinde Şevval Sam konserini binlerce kişi izledi. Tüm yurtta olduğu gibi Bodrum’da da yılbaşı kutlamaları yapıldı. Sokaklar insan seline döndü. Binlerce kişi Bodrum Belediye Meydanında bir araya geldi.Bodrum’a...

Şevval Sam Bodrum’u coşturdu

Bodrum ilçesinde Şevval Sam konserini binlerce kişi izledi. Tüm yurtta olduğu gibi Bodrum’da da yılbaşı kutlamaları yapıldı. Sokaklar insan seline döndü. Binlerce kişi Bodrum Belediye Meydanında bir araya geldi.

Bodrum’a yılbaşı konseri için gelen ünlü sanatçı Şevval Sam şarkıları ile binlerce kişiyi coşturdu. Belediye meydanında toplanan yaklaşık 5 bin kişi, 2013'e beraber girdi. Şevval Sam’ın şarkıları ile kendinden gecen vatandaşlar geri sayımı hep bir ağızdan yaptı. Karadeniz şarkıları ile coşan bir grup, dayanamayarak konser alanında horon tepti. Sahneye çıkan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise Şevval Sam’a çiçek takdim etti. Daha sonra vatandaşlara seslenen Kocadon 'bu akşam verin coşkuyu' ifadelerini kutlandı.

Barlar sokağında gelin damat

2013’e saatler kala barlar sokağından davul zurna sesleri yükseldi. Yaşar Özkan ve Nagihan Özkan çifti gelinlik ve damatlıkları ile Bodrum sokaklarında dolaştı özelikle bugünü seçtiklerini belirten çifte; yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra Bodrumlular da büyük ilgi gösterdi. Pencerelerden alkış sesleri arasında Bodrum barlar sokağında gezen çifti restoranlar ve barlar iş yerlerine davet etti. Bodrum İskele meydanı başta olmak üzere Bodrum’da bir çok meydanında mutluluklarını paylaştılar. Özkan çifti, “Biz bu mutlu günümüzü Tüm Bodrumlularla paylaşmak istedik” dedi.

Bazıları alkol sınırını aştı

Arkadaşları ile birlikte eğlenmeye çıkan 15 yaşındaki bir çocuk ise, alkol alması ile birlikte komaya girdi. Alkol komasına giren Çocuğu gören vatandaşlar 112 ambulansı çağırdı. Barlar sokağında komaya giren çocuğa acil servis ekipleri müdahale etti. Lavaboda baygınlık geçiren çocuk Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Öte yandan birçok vatandaş ise, 2013 yılına deniz kenarında girdi. Deniz kenarında ateş yakan vatandaşlar sazlı sözlü alem yaparak gece geç saatlere kadar eğlendi. Polisler ise yoğun barlar sokağında yoğun güvenlik önlemleri aldı. İlçede çok sayıda maddi hasarlı kaza ve tartışmalarda yaşandı.

Bu haber toplam 116 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.