Sevgililer Günü Zahire Pazarı’nda kutlanıyor

Muğla Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü içi Zahire Pazarı’nda bir etkinlik düzenliyor.14 Şubat Perşembe akşamı (bugün) yapılacak olan etkinlik saat 18.00’da Belediye Bandosu Konseri ile başlayacak. Etkinlikte ayrıca özel...

Sevgililer Günü Zahire Pazarı’nda kutlanıyor

Muğla Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü içi Zahire Pazarı’nda bir etkinlik düzenliyor.

14 Şubat Perşembe akşamı (bugün) yapılacak olan etkinlik saat 18.00’da Belediye Bandosu Konseri ile başlayacak. Etkinlikte ayrıca özel fotoğraf çekimi ve Domino’s pizza tarafından pizza dilimi dağıtımı yapılacak. Bunun yanı sıra Çakarkeyf’in her gece müşterilerine sunduğu fasıl dinletisi, 14 Şubat Sevgililer Gününe özel parçalar çalacak.

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün 14 Şubat’ın sadece çiftlerin sevgisini değil, toplum sevgisini, kent sevgisini, insan sevgisini de yansıttığını belirterek, “Barış ve hoşgörünün bütün dünyayı ve ülkemizi sardığı, sevgi dolu günler diliyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Gürün, “14 Şubat Sevgililer gününde, kendini seven, Muğla’yı seven, dünyayı seven bütün hemşerilerimizi Zahire Pazarı’na bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Sevgililer Gününe Özel Uygulama

Muğla Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, 14 Şubat Sevgililer Gününe özel olarak, umuma açık işyerlerinin kapanış saatlerini gece 04.00’a kadar uzatıldığını açıkladı.

Muğla Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, 14 Şubat Sevgililer Gününü dışarda geçirmek isteyen Muğlalılar için, Sevgililer gününe özel olarak, umuma açık işyerlerinin kapanış saatinin gece 04.00’a uzatıldığı belirtildi.

Zabıta Müdürlüğü yetkililerince yapılan açıklamada, Muğlalıların sevgililer gününü daha keyifli geçirmesi için, bu uygulamanın sevgililer gününe özel olduğunu, ayrıca gelecek şikayetleri değerlendirmek içinde Zabıtanın 24 saat boyunca görevde olduğu belirtildi.

Bu haber toplam 137 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.