Selaniklilerden Saatcı’ya destek

Fethiye Selanikliler Derneği Başkanlığına seçilen Erdinç Acu ve yönetim kurulu, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundular. Ziyarete gelen kalabalık grup, Başkan Saatcı’nın kendilerine çok destek verdiklerini...

Selaniklilerden Saatcı’ya destek

Fethiye Selanikliler Derneği Başkanlığına seçilen Erdinç Acu ve yönetim kurulu, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundular. Ziyarete gelen kalabalık grup, Başkan Saatcı’nın kendilerine çok destek verdiklerini söyleyerek, her zaman yanında olduklarını ifade ettiler. Başkan Saatcı ise, 70’li yıllardan bu yana Selanikliler ile

birlikteliklerinin güzel bir şekilde devam ettiğini ve her zaman etle tırnak gibi olduklarını söylediler.

Her zaman Selaniklilerin ile birlikte olan, görevi süresi boyunca onlarla birlikte birçok çalışma gerçekleştiren Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya, Selanikliler Derneği ziyarette bulundu. Yapılan seçimler sonrasında Dernek Başkanı olan Erdinç Acu, yeni yönetim kurulu ile derneğin eski başkanları Saatcı’ya gerçekleştirdiği ziyaret samimi ortamda geçti.

“Saatcı hep yanımızda oldu”

Güzel bir seçim geçirdiklerini ifade eden Fethiye Selanikliler Derneği Başkanı Erdinç Acu, “Başkanımızla biz 70’li yıllardan bu yana arkadaşız, dostuz. Egespor takımı vardı o zamanlar. Bizim sağ bekimizde oynuyordu. Bize çok destekler verdi. Allah ondan razı olsun. İnşallah hep beraber olacağız” ifadelerini kullandı.

“Hep etle tırnak gibi olduk”

Ziyarete Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur da katılırken, Başkan Saatcı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Seçimleri takip ettiğini ve güzel bir seçim geçirdiklerini söyleyen Saatcı, “Kardeşlerim aldı beni 70’li yıllara götürdü. Egespor, Akdenizspor vardı. O zamanlar şimdiki Anadolu Turizm’in olduğu yerde bizim stadımız vardı. Gerçekten o zamanki Fethiye’de 12 takım vardı. Bu takımların içerisinden de Fethiyespor takımına seçme olurdu. Bizim bilardocu Şener ağabeyimiz vardı. Orada da haftanın takımı, sporcusu yazardı. Bizim Allah var, Selanikliler ile birlikteliğimiz bizim 70’li yıllardan bu yana devam ediyor. Görev aldığımız 1999 yılından itibaren ise, Selanikli kardeşlerimiz ile aramıza bir sigara kağıdı bile girmedi. Hep etle tırnak gibi olduk. Onların dertlerini çözmeye çalıştık. Onlar her zaman bizim yanımızda oldular. Özellikle kurmuş olduğumuz orkestrada bu sanatı icra eden arkadaşlarımıza ekmek kapısı açtık. Ben bu birlik ve beraberlikten ziyadesi ile memnunum. Yeni seçilen başkana ve yönetim kuruluna cani gönülden başarılar diliyorum. Bu vesile ile burada bulunan veya bulunmayan tüm Selaniklilere en samimi selam ve sevgilerimi gönderiyorum” dedi.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.