Şehit Polis törenle anıldı

Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teröristler tarafından bombalı araçla yapılan saldırıda yaralanan ve tedavi gördüğü GATA’da şehit olan polis Sefa Altınsoy’un, şehit oluşunun yıl dönümü nedeni ile anma töreni...

Şehit Polis törenle anıldı

Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teröristler tarafından bombalı araçla yapılan saldırıda yaralanan ve tedavi gördüğü GATA’da şehit olan polis Sefa Altınsoy’un, şehit oluşunun yıl dönümü nedeni ile anma töreni düzenlendi.

Şehit Sefa Altınsoy İlkokulu’nda düzenlenen törende konuşan Ortaca Kaymakamı Oktay Erdoğan, “Bir yıl önce değerli kardeşimiz Sefa Altınsoy, görevini yapmak için gittiği Cizre’de şahadet mertebesine erişti. Kendisini ve bütün şehitlerimizi bu vesile ile tekrar rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

Törende, saygı duruşu bulunulması ve İstiklal Marşının ardından Kuran-ı Kerim tilaveti okundu. Şehidin ruhuna dualar edildi. Öğrenciler şehidin anısına şiir okudu. Okulda, Şehit Sefa Altınsoy için yapılan bölümün açılışı yapıldı. Katılımcılar şehidin çocukluk ve gençlik fotoğraflarından oluşan resim sergisini gezdi.

Törene, Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Ortaca Kaymakamı Oktay Erdoğan, Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan, Ortaca Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Ramazan Güp, Ortaca Belediye Başkan Vekili Mehmet Kuş, Ortaca İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Evren Ekmekçi, Ortaca İlçe Emniyet Müdürü Orhan Gürbüz, Ortaca İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülkadir Şahin, Şehit Altınsoy'un ailesi, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.(İHA)

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.