Şehit ailelerine ziyaret

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Ali Akkuzu ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı ve yöneticileri Köyceğizli şehit ailelerini ziyaret ettiler.Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, Menteşe Sosyal Hizmet Merkezi Şehit...

Şehit ailelerine ziyaret

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Ali Akkuzu ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı ve yöneticileri Köyceğizli şehit ailelerini ziyaret ettiler.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, Menteşe Sosyal Hizmet Merkezi Şehit Yakınları ve Gaziler Birimi Sorumlusu Nebi Aydoğdu, Muğla Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Akkuş ve yönetim kurulu ile birlikte Köyceğiz ilçesindeki şehit ailelerini ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu yaptığı açıklamada, “Şehitlerimiz bize halkımızın emaneti. Onların ailesi bizim emanetimiz. Onlar bu topraklar için, bu vatan için en değerli olan canlarını feda etmişlerdir. Biz de bu vatanda yaşayan bütün vatandaşların, halkın ve devletin bu konuda gereken vefa duygusunu gösterdiğine inanıyoruz. Şu an eğer huzur içerisinde yaşayabiliyorsak, hala ezanlarımız okunuyorsa, bayrağımız dalgalanıyorsa, bu kahraman şehitlerimizin, vefakâr gazilerimizin kahramanlıkları sayesindedir. Bugün herkes bu devletin çatısı altında, ay-yıldızlı bayrağımızın altında Türkiye Cumhuriyeti'nde huzur içerisinde yaşıyorsa, bunu şehitlere borçlu. Biz bu vesileyle bize emanet olan şehit annelerini, babalarını, abilerini, kardeşlerini ziyaret ediyoruz. Şehitler ölmez. Şehitler her zaman için, ebediyen ölümsüzdür. Belki ateş düştüğü yeri yakar. Ama unutulmamalıdır ki herkese şehit olmak nasip olmaz" dedi.

Şehit Komando Asteğmen Erdi Burak Uysal’ın babası Bayram Uysal ise, “Biz Şehit Annesi ve Babası olarak oğlumuzun şehit olmasının onurunu ve gururunu taşıyoruz. Vatan sağolsun” dedi.

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.