Şehit aileleri ve gaziler iftarda buluştu

Yatağan Kaymakamlığı ve Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş. genel Müdürlüğü Şehit yakınları ve gazileri iftar yemeğinde buluşturdu.Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş. Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine, Yatağan...

Şehit aileleri ve gaziler iftarda buluştu

Yatağan Kaymakamlığı ve Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş. genel Müdürlüğü Şehit yakınları ve gazileri iftar yemeğinde buluşturdu.

Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş. Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine, Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan, Garnizon Komutanı M. Kamil Kıspet, Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, Emniyet Müdürü Ali Özher, Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş. Genel Müdürü Nuri Şerifoğlu, Genel Müdür Yardımcısı Serdar Toprak, şehit yakınları, Kore, Kıbrıs ve Terör Gazileri eş ve çocuklarıyla katıldı.

Yatağan Müftüsü Şahabettin Yılmaz’ın okuduğu dua ile başlayan iftar yemeğinde Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan, Garnizon Komutanı M. Kamil Kıspet, Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, Emniyet Müdürü Ali Özher, Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş. Genel Müdürü Nuri Şerifoğlu, yemeğe katılanlarla yakından ilgilendiler ve sohbet ettiler.

Yemeğe katılan Şehit yakınları ve gaziler, Yatağan Kaymakamlığı ve Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş. genel Müdürlüğüne teşekkür ederek; “Bizleri bu mübarek ayda bir araya getirdikleri için teşekkür ediyoruz’ dediler. Kaymakamı Gökay Özkan’da, sizlerin başımızın üstünde yeri var her türlü sıkıntınızda bana ulaşabilirsiniz.”dediler.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.