ŞEHİT AİLELERİ EREN FİLMİNİ İZLEDİ

Muğla Şehit Aileleri ve Yardımlaşma Derneği, Sağlık-Sen Sendikası Muğla Şube Başkanlığı’nın sponsorluğunda Kesişme: İyi ki Varsın Eren filmini izledi.Sinem KarakayaSağlık-Sen Sendikası Muğla Şube Başkanlığı’nın...

ŞEHİT AİLELERİ EREN FİLMİNİ İZLEDİ

Muğla Şehit Aileleri ve Yardımlaşma Derneği, Sağlık-Sen Sendikası Muğla Şube Başkanlığı’nın sponsorluğunda Kesişme: İyi ki Varsın Eren filmini izledi.

Sinem Karakaya

Sağlık-Sen Sendikası Muğla Şube Başkanlığı’nın sponsorluğunda şehit aileleri, gazi ve gazi yakınları için Rüya Park AVM sinemasında Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filminin gösterimi yapıldı.

Trabzon’un Maçka ilçesinde 2017’de Mehmetçik’in teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hikayesini anlatan filmi, yaklaşık 50 kişi izledi.

Şehit aileleri, gazi ve yakınları filmde duygusal anlar yaşayarak gözyaşı döktü.

Gösterimden sonra konuşma yapan Sağlık-Sen Sendikası Muğla Şube Başkanı Özcan Çiçek, şehit aileleri, gazi ve gazi yakınlarının her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Çiçek, “Bilindiği üzere Kesişme:İyi Ki Varsın Eren filmi; Trabzon’un Maçka ilçesinde 2017’de Mehmetçik’in teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hikayesini anlatan bir filmdir. Bu filmi, Şehit Eren Bülbül nezdinde ülkemizin çocuğundan büyüğüne herkesin vatansever bir kahraman olduğu inancımızı pekiştiren bir  film olarak görüyor ve özellikle tüm gençlerimizin izlemesini tavsiye ediyoruz. Sağlık çalışanlarımız ve engelli arkadaşlarımızın ardından şehit ailelerimizi de Eren filmiyle buluşturduk. Diğer seanslara göre en anlamlı ve en duygusal seansı bugün yaşadık. Tüm Türkiye’de çok büyük kabul gören bu projemizde büyük mutluluk duyduk. Katılım gösteren herkese teşekkürlerimizi sunarız. Biz büyük bir aileyiz. Bu vesile ile ülkemiz için canını feda eden tüm şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum” dedi.

Şehit Aileleri ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kazım Alsan ise, emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Bize bu imkânı sağlayan Sağlık-Sen’e çok teşekkür ederiz. İnce düşünülmüş bir hareket. Şehit aileleri olarak filmde çok duygulandık. Güzel bir aktivite oldu fakat Allah kimseye bir daha böyle bir durum yaşatmasın” dedi.

Dernek Başkan Yardımcısı ve Kıbrıs Gazisi Süleyman Taşkesen ise, filmi izlemekten çok mutlu olduğunu fakat duygu dolu anlar yaşadığını ifade etti.

Bu haber toplam 177 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.