Şehir eşkiyaları yakalandı

Son zamanlarda Milas genelinde "Silahla Havaya Ateş Etme Olaylarının" artması üzerine, Milas ilçe Emniyet Müdürlüğü ilçe genelinde bu tarz olayların engellenmesi, olan olayların faillerinin yakalanması ve olaylarda kullanılan...

Şehir eşkiyaları yakalandı

Son zamanlarda Milas genelinde "Silahla Havaya Ateş Etme Olaylarının" artması üzerine, Milas ilçe Emniyet Müdürlüğü ilçe genelinde bu tarz olayların engellenmesi, olan olayların faillerinin yakalanması ve olaylarda kullanılan suç aletlerinin ele geçirilmesi amacı ile yapılan çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalar neticesinde 12 Ocak’ta Cumhuriyet Mahallesin’de meydana gelen havaya silahla ateş eden, M.T., İ.K. ve Y.ö. adlı şahıslar ve suçta kullanılan Coros Magnum 9 mm ve Platin 2005 marka silahlar ile birlikte çok sayıda fişek, 25 Ocak tarihinde akşam saatlerinde Şevketiye Mahallesinde havaya silahla ateş eden H.K. adlı şahıs ve suçta kullanılan Lu-mor Magnum marka tüfek ve çok sayıda fişek, 26 Ocak günü gece saat 00.30 sıralarında, Beçin-Kalınağıl yolu Üzerinde silahla ateş eden Y.Y. ve M.B. İsimli şahıslar suçla kullanılan tüfek ve çok sayıda fişekle birlikte ele geçirilmiştir.

Şahıslar hakkında "Genel güvenliği tehlikeye sokmak" suçundan adli işlem başlatılmış olup, olaylarda kullanılan suç aletlerine el konulduğu açıklandı.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.