Şehidin Bayrağı göndere çekildi

22 Kasım 1984 tarihinde Çanakkale’nin  Ezine ilçesinde  şehit olan P.Er Osman Kara’nın, Menteşe İlçesi Suda Mahallesi Mezarlığındaki kabrinde, Şehitlik Yönergesi esaslarına göre bulunması gereken bayrak direği,...

Şehidin Bayrağı göndere çekildi

22 Kasım 1984 tarihinde Çanakkale’nin  Ezine ilçesinde  şehit olan P.Er Osman Kara’nın, Menteşe İlçesi Suda Mahallesi Mezarlığındaki kabrinde, Şehitlik Yönergesi esaslarına göre bulunması gereken bayrak direği, Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin girişimleri ile Muğla İl J.K.lığı tarafından dikildi.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akkux; “şehidimiz Osman Kara’nın mezarında bayrak direği olmadığını tespit ettiğimiz andan itibaren, konuyu aktardığımız İl J.K.lığının probleme yakın ilgi göstermesi ve bayrak direğini diktirmesi şehidimizin ailesini ve Dernek yönetimi olarak bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Başta İl J.K.mız J.Kur.Alb.Halil Çelik olmak üzere, çalışmalarda emeği geçen erinden en üst rütbeli komutanına kadar tüm Jandarma personelimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.